Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, detalii incredibile despre momentul în care şi-a înşelat soţia: „Nu era gravidă!”

Publicat: 30 mai 2022, 15:41

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, detalii incredibile despre momentul în care şi-a înşelat soţia: „Nu era gravidă!”

Anamaria Prodan, în scandal cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț / Colaj Hepta, AS.ro

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, la primul divorţ din viaţa lui. Laurenţiu Reghecampf a divorţat prima dată de Mariana Pfeiffer, pentru a se căsători cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mariana Pfeiffer l-a acuzat pe Laurenţiu Reghecampf că a anunţat-o la telefon că divorţează.

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Mariana Pfeiffer a dezvăluit care a fost modul de acţiune al bărbatulul în momentul în care a vrut să divorţeze.

“Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim.

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, spunea într-un interviu, în urmă cu câţiva ani, Mariana Pfeiffer, citat de Fanatik.

Reclamă
Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, răspuns pentru Mariana Pfeiffer

Laurenţiu Reghecampf i-a dat o replică Marianei Pfeiffer, despre care a spus că minte.

”Nu! Nu vreau să comentez absolut nimic din ce a dat Mariana, nu este adevărat. În primul rând, eu când am anunțat-o pe Mariana de Anamaria, încă nu era gravidă”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Reacţia primei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf când a aflat de divorţul de Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a avut o primă reacţie după ce a flat despre divorţul de fostul său soţ şi Anamaria Prodan. Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a avut o primă reacţie după ce a flat despre divorţul de fostul său soţ şi Anamaria Prodan.

Reclamă

Sinceră să fiu, nu mă interesează acest subiect”, a spus Mariana Pfeiffer pentru Fanatik.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și