Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri din intimitatea familiei! Răsfăţul de care are parte Corina Caciuc: „Sunt bun rău la asta!”

Publicat: 24 octombrie 2024, 17:01

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri din intimitatea familiei! Răsfăţul de care are parte Corina Caciuc: „Sunt bun rău la asta!”

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri din intimitatea familiei! Răsfăţul de care are parte Corina Caciuc:

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, la piscină / Instagram

Laurenţiu Reghecampf a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei. Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au o relaţie perfectă, iar antrenorul profită de orice ocazie să o răsfeţe. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU CORINA CACIUC ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciu au împreună doi copii. Fostul antrenor de la FCSB o iubeşte pe superba sa iubită enorm şi nu ratează nicio ocazie să îi ofere tot ce e mai bun. Reghecampf e şef în bucătărie şi îi prepară iubitei sale toate bunătăţile.

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri din intimitatea familiei

„Băi, sunt bun rău de tot la asta. Te rog frumos. Când zici mâncarea preferată din România, mă gândesc la un lucru pe îl facem toți repede când ne e foame. De exemplu, cartofi prăjiți cu ou și o salată. Fac orice. Pentru mine, nimic nu e sofisticat. Vorbesc serios. Depinde de timpul pe care îl ai la dispoziție. Am zile când gătesc de dimineață până seara. Fac orice, ciorbă, orice. Ciorba de burtă durează la mine 5-6 ore. Procesul durează mult, munca în sine nu e multă. La mine din casă, nu lipsește ciorba. Copiii mei mănâncă, Corina mănâncă. Eu o fac la 2-3 zile.

Toate ciorbele… și rădăuțeană, de porc. Fac orice. Nu știu să gătesc puțin, eu gătesc mult. Uite, de exemplu, acum, mă așteaptă o căprioară acasă. Eu tai, eu fac tot. Săptămâna trecută am fost la pește. Am prins 20 de kilograme de crap„, a spus Laurenţiu Reghecampf conform iamsport.ro.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu o fostă gimnastă

La doi ani după ce s-au logodit, Luca Reghecampf şi Asiana au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile. Imaginile au fost făcute publice de fosta gimnastă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă
Reclamă

Tocmai m-am căsătorit cu Luca Reghecampf„, a transmis Asiana Peng pe reţelele sociale.

Laurenţiu Reghecampf a fost unul dintre primii care au felicitat-o. A postat un mesaj emoţionant: „Casă de piatră, vă iubesc” 

Şi noi vă iubim„, i-a răspuns imediat noua noră, care este de o frumuseţe ieşită din comun.

Reclamă

Asiana Peng are peste 50.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. În schimb, Luca a renunţat să mai posteze pe reţelele sociale, după ce a avut un derapaj antisemit şi a fost criticat dur.

Luca s-a stabilit definitiv în România după ce a locuit o lungă perioadă de timp alături de mama lui, Mariana Pfeiffer.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:04

„O maşinărie!” Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City! Cifre fabuloase pentru starul lui Pep Guardiola

18:03

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele de start

18:00

Adrian Ilie a dat verdictul înainte de derby-ul FCSB – Rapid! Ce a spus despre șansele giuleștenilor de a se califica în play-off

17:42

Carlo Ancelotti îi poate depăși pe Johan Cruyff și Pep Guardiola după El Clasico! Ar atinge o bornă de senzație

17:36

„Ce va face acum?” Semn de întrebare în privinţa lui Răzvan Lucescu, înaintea următorului meci al lui PAOK

16:58

FotoAlex Ioniță a câștigat Liga a 2-a din China cu Yunnan Yukun! Soția i-a transmis un mesaj superb, după promovare

1 VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (23:45) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României
Citește și