Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, imagine din intimitatea noii familii. Amanta Corina Caciuc radiază de fericire. „E superbă!”

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2022, 19:01

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, asaltată cu întrebări dacă e însărcinată

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, asaltată cu întrebări dacă e însărcinată

Corina Caciuc, alături de Laurențiu Reghecampf / Rețete și Vedete

  • Laurenţiu Reghecampf este în proces de divorţ cu Anamaria Prodan
  • Cum a fost fotografiată Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf a făcut publică prima imagine din intimitatea noii familii. Antrenorul lui Nefchi Baku şi-a găsit fericirea în braţele amantei Corina Caciuc, cea care i-a dăruit un băieţel. A făcut uitat scandalul de divorţ cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghe nu se mai fereşte şi se afişează tot mai des alături de iubita lui, care este cu 17 ani mai tânără. Fostul tehnician al Universităţii Craiova este o prezenţă activă şi pe reţelele sociale. Tocmai le-a arătat fanilor cât de bine se simte lângă Corina Caciuc şi cel de-al treilea său fiu, Liam Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf, imagine din intimitatea noii familii

Laurenţiu Reghecampf i-a făcut o poză Corinei Caciuc, în timp ce aceasta era cu Liam în braţe. În jurul ei sunt şi cei doi câini care păzesc proprietatea.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Urmăritorii lui Reghe au reacţionat imediat şi au ţinut să îl felicite. „O familie minunată„, „Superbă fotografia„, „Să vă trăiască și să fiți fericiți!!!„, „Superbă Corina„, au fost doar câteva dintre comentariile primite de antrenorul de 49 de ani.

Reghecampf are peste 80.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, pe care şi l-a deschis anul trecut. Acesta i-a dat tag, în fotografie, Corinei Caciuc, cea a cărui cont este privat.

Detaliul observat în imaginea postată de Laurenţiu Reghecampf cu Corina Caciuc

Antrenorul lui Neftchi Baku, care este în scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, este încântat de noul capitol din viaţa lui. Totuşi, acesta nu are linişte. Detaliul observat în imaginea postată de Reghe a stârnit deja reacţii acide pe contul de Instagram al tehnicianului.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii fostului antrenor al Universităţii Craiova au lăudat-o pe Corina Caciuc, cea care arată uimitor după ce a născut. Totuşi, aceştia au remarcat diferenţa de vârstă dintre Reghecampf şi iubita lui. Tehnicianul va împlini 47 de ani în luna septembrie, în timp ce femeia cu care este într-o relaţie are 29 de ani.

Mai multe persoane i-au transmis lui Laurenţiu că relaţia pe care o are cu amanta lui nu are niciun viitor. Comentariile acestora au fost, fără doar şi poate, greu de digerat.

Corina, frumoasă, ce să zici, dar diferenţa de vârstă se vede. Ea este mai degrabă fiica lui„, i-a transmis un urmăritor de pe reţelele sociale.

Asta e fiică-sa? Că nu am timp să citesc„, i-a comentat Consuela Taisia.

Diferenţa de vârstă îşi va spune cuvântul! Trăieşte-ţi momentul, că nu va fi pentru toată viaţa. Nu-i genul de femei care să stea cu unul mai bătrân decât ea cu 16-17 ni pe veci…„, a scris un fan.

Hai să vedem cât o ține iubirea 5-10 ani????? Nu cred! Şi-a asigurat drumul către card„, a comentat un alt internaut.

Anamaria Prodan, dezvăluire fără precedent despre Laurențiu Reghecampf

Agentul de jucători l-a acuzat pe Reghe că ar fi șantajat-o cu dosarul ei medical, pe care ar urma să îl facă public. ”Este pușcărie foarte multă!”, e mesajul clar trimis de Anamaria pentru Reghecampf.

Reclamă

Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă!

Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe”, a spus Anamaria Prodan, într-o discuție purtată pe Youtube.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Între timp, cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța.

În urma despărțirii, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina