Închide meniul
Foto

Detaliul observat în imaginea postată de Laurenţiu Reghecampf cu Corina Caciuc. De ce relaţia cu amanta nu ar avea niciun viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2022, 17:34 / Actualizat: 16 iulie 2022, 18:59

Detaliul observat în imaginea postată de Laurenţiu Reghecampf cu Corina Caciuc. De ce relaţia cu amanta nu ar avea niciun viitor

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc un împreună un copil

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Laurenţiu Reghecampf nu se mai ascunde şi a postat o fotografie în care este alături de amanta lui Corina Caciuc, cea care i-a dăruit pe 19 mai un băieţel. Antrenorul lui Neftchi Baku, care este în scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, este încântat de noul capitol din viaţa lui. Totuşi, acesta nu are linişte. Detaliul observat în imaginea postată de Reghe a stârnit deja reacţii acide pe contul de Instagram al tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii fostului antrenor al Universităţii Craiova au lăudat-o pe Corina Caciuc, cea care arată uimitor după ce a născut. Totuşi, aceştia au remarcat diferenţa de vârstă dintre Reghecampf şi iubita lui. Tehnicianul va împlini 47 de ani în luna septembrie, în timp ce femeia cu care este într-o relaţie are 29 de ani.

Detaliul observat în imaginea postată de Laurenţiu Reghecampf cu Corina Caciuc

Mai multe persoane i-au transmis lui Laurenţiu că relaţia pe care o are cu amanta lui nu are niciun viitor. Comentariile acestora au fost, fără doar şi poate, greu de digerat.

Corina, frumoasă, ce să zici, dar diferenţa de vârstă se vede. Ea este mai degrabă fiica lui„, i-a transmis un urmăritor de pe reţelele sociale.

Asta e fiică-sa? Că nu am timp să citesc„, i-a comentat Consuela Taisia.

Reclamă

Diferenţa de vârstă îşi va spune cuvântul! Trăieşte-ţi momentul, că nu va fi pentru toată viaţa. Nu-i genul de femei care să stea cu unul mai bătrân decât ea cu 16-17 ni pe veci…„, a scris un fan.

Hai să vedem cât o ține iubirea 5-10 ani????? Nu cred! Şi-a asigurat drumul către card„, a comentat un alt internaut.

Cum arată Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf, după naștere

Corina Caciuc a fost surprinsă în public, în Capitală, iar silueta ei a lăsat mască pe toată lumea. Tânăra care i-a sucit mințile lui Laurențiu Reghecampf nu arată deloc că a trecut printr-o sarcină.

Reclamă 4 / 0/3

Conform impact.ro, Corina Caciuc și-a făcut apariția la Park Lake, la serviciul de pașapoarte, pentru a ridica documentul de călătorie al micuțului Liam.

Paparazzi au surprins-o pe amanta lui Laurențiu Reghecampf în drum spre mașină. Corina a purtat un tricou roșu si pantaloni scurți, care i-au accentuat formele perfecte. În picioare a ales ceva comod, papuci. Bineînțeles, geanta nu putea să lipsească. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS).

În luna mai, Corina Caciuc l-a adus pe lume pe micuțul Liam, al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf ar fi într-o relație de mai bine de doi ani.

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit că a fost vizitată acasă de cel cu care s-a căsătorit, în 2008, în Las Vegas.

Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. – să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ.

Este o vorbă care spune totul << Ciorba reîncălzită nu mai e la fel>>. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același.

Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, a spus Prodan, citată de spynews.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf este în divorţ cu Anamaria Prodan
  • Fostul antrenor al Universităţii Craiova s-a afişat alături de Corina Caciuc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și