Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf nu a uitat de „Bebeto”! Ce mesaj i-a transmis Reghe fiului său din căsătoria cu Anamaria Prodan

Publicat: 2 iunie 2023, 13:00

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf nu a uitat de Bebeto”! Ce mesaj i-a transmis Reghe fiului său din căsătoria cu Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf nu a uitat de „Bebeto”!

Laurenţiu jr, „Bebeto”, alături de părinţii lui / Instagram

Laurenţiu Reghecampf nu a uitat de „Bebeto”. Iată ce mesaj i-a transmis antrenorul fiului său din căsătoria cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De 1 iunie a fost „Ziua Copilului”, iar Laurenţiu Reghecampf le-a urat „La mulţi ani!” tuturor celor 3 fii ai săi.

Laurenţiu Reghecampf nu a uitat de „Bebeto”!

La mulţi ani, băieţii mei!”, a scris Laurenţiu Reghecampf pe Instagram, de Ziua Copilului.

Reghe a publicat un colaj cu două fotografii. Într-una dintre ele, Reghe apărea alături de „Bebeto”, fiul lui din căsătoria cu Anamaria Prodan, şi de Luca, băiatul lui Reghe din căsătoria cu Mariana Pffeifer. În cealaltă poză Reghe apare alături de Liam, băieţelul său din relaţia cu Corina Caciuc.

Postarea lui Laurenţiu Reghecampf de „Ziua Copilului” a adunat aproape 6.000 de like-uri pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Toți seamănă cu dumneavoastră!”, a comentat cineva.

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf, comparată cu o prinţesă. Cine e tânăra care atrage toate privirile

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf face senzaţie pe reţelele de socializare. Luca Reghecampf şi Asiana Peng trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Luca Reghecampf pare să aibă noroc în dragoste. Fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fosta gimnastă, Asiana Peng.

Reclamă

Tânăra are o mulţime de fani, iar postările sale primesc mii de aprecieri. Asiana Peng este şi copleşită cu complimente din partea fanilor. „Frumoaso„, „Frumuseţe„, „Prinţesă” sau „Vă iubesc” sunt câteva dintre mesajele pe care le primeşte Asiana Peng la postările de pe reţelele de socializare.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și-a dus iubita în Germania, acolo unde ește stabilit de o lungă perioadă. Mariana Pfeiffer s-a pozat alături de Luca și Asiana în Berlin. Se pare că relația dintre ei este una extrem de serioasă, iar distanța dintre locurile în care locuiesc nu va fi o problemă. Asiana Peng chiar s-ar putea muta în Germania.

Mama Asianei Peng, mulţumită şi ea de Luca

Și mama fetei este mulțumită de Luca. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang a împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng în momentul în care s-a aflat de relația dintre cei doi tineri.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Unde şi-a dus Laurenţiu Reghecampf iubita de 1 mai

S-a aflat unde şi-a dus Laurenţiu Reghecampf iubita de 1 mai. Antrenorul lui Neftchi Baku a mers la Marele Premiu al Azerbaidjanului alături de Corina Caciuc, cei doi postând mai multe fotografii pe conturile oficiale de socializare.

Laurenţiu Reghecampf trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Caciuc. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Liam.

Laurenţiu Reghecampf a profitat de faptul că etapa de Formula 1 s-a desfăşurat pe străzile din Baku, oraşul în care o antrenează pe Neftchi.

Astfel, antrenorul a mers, alături de iubita sa, să asiste la cursa de duminică. Cei doi par a fi foarte fericiţi împreună, după cum reiese din fotografia postată de „Reghe” pe contul său personal de Instagram.

Cei doi l-au luat şi pe micuţul Liam la cursă, completând astfel un tablou frumos de familie. „Timp minunat”, a fost mesajul care a însoţit fotografia postată de Laurenţiu Reghecampf de la Marele Premiu al Azerbaidjanului.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:20

LIVE VIDEOCursa prinicipală din Formula 2 a Marelui Premiu al Belgiei este ACUM în AntenaPLAY

11:11

Bernadette Szocs – Jingyl Zhou se dispută ACUM! Românca, primul meci la simplu la Jocurile Olimpice

11:00

Jocurile Olimpice 2024: Campioana olimpică Franţa, eşec usturător la handbal în meciul cu Danemarca!

10:50

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră în acţiune. Programul complet

10:49

Jocurile Olimpice 2024: Spania şi Japonia s-au calificat în sferturile de finală la turneul masculin de fotbal

10:26

David Popovici debutează la Jocurile Olimpice 2024! Înotătorul român concurează la 200 de metri liber

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și