Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, părăsit de familie: „Am decis să nu mai avem nicio legătură!” Intervenţie brutală a amantei Corina Caciuc

Antena Sport Publicat: 10 martie 2022, 13:53 / Actualizat: 10 martie 2022, 15:48

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, părăsit de familie: „Am decis să nu mai avem nicio legătură!” Intervenţie brutală a amantei Corina Caciuc

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a decis ca ea, dar şi întreaga familie, să întrerupă orice legătură cu Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, Anamaria Prodan a „lăsat” o porţită deschisă, în cazul în care iubitul Corinei Caciuc va dori să îşi vadă copilul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, decizie radicală cu privire la Laurenţiu Reghecampf

Când am făcut ședință de familie, eu și copiii am decis să nu mai avem nicio legătură cu dl. Laurențiu Reghecampf. Dacă va avea voie de la “împărăție” sau dacă își va dori, vreodată, să vorbească cu vreunul dintre copiii noștri, va avea ușa deschisă mereu. Știe unde locuim, știe cum să ne găsească, așa că va putea să o facă, iar eu nu i-o voi interzice, mai ales că este tatăl lui Bebe”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan spune că amanta Corina Caciuc îi influenţează viaţa lui Reghecampf

Anamaria Prodan a mai spus că relaţia dintre Laurenţiu Reghecampf şi fiul său s-a deteriorat şi din cauza amantei Corina Caciuc, cea care are o influenţă „brutală” asupra lui Laurenţiu Reghecampf.

Îi este foarte teamă de amantă, îmi spun asta prietenii care se distrează că nu are voie nici să își sune copilul. Dar este alegerea lui. Așa a ales o viață. M-am chinuit ani la rândul să-l ridic și nu a rezistat alături de mine și de familia mea să fie sus!„, a mai spus Anamaria Prodan.

Dezvăluiri halucinante despre modul în care discută Laurenţiu Reghecampf cu fiul său

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf continuă scandalul uriaş de divorţ. Cei doi încă aşteaptă primul termen în procesul de divorţ, după ce acesta a fost amânat la începutul lunii trecute. „Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci”, tocmai a dezvăluit vedeta, care îşi doreşte ca antrenorul Universităţii Craiova să fie decăzut din drepturile părinteşti.

Reclamă

Agentul de jucători a precizat că nu a fost sunată de Reghecampf în de 1 sau 8 martie şi că nici măcar pe fiul său nu vrea să îl vadă. A oferit declaraţii halucinante şi a spus că întâlnirile dintre Bebeto şi tatăl său se fac din spatele gardului casei.

Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă Reghe ne caută sau are legătura cu noi. Cu părere de rău spun că am încercat enorm să îl conving să aibă o relație măcar cu copilul lui, Laurențiu jr, și refuză sistematic! Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 sec în față porții și vorbește de după gard cu el.

La nivel de declarații este foarte bun și, prin ordonanțe, cere program de vizită. Iar asta este chiar hilar pentru că eu l-am rugat personal, dar și prin intermediul mass-media, să vină să-l ia și să-l țină în brațe! Am fost refuzată și ignorată„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și