Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, reacţie emoţionantă după ce s-a întors în România cu Corina Caciuc: „Încerc să-mi refac viaţa!”

Reclamă

Publicat: 2 august 2023, 12:20

Laurenţiu Reghecampf, reacţie emoţionantă după ce s-a întors în România cu Corina Caciuc: „Încerc să-mi refac viaţa!”

Laurenţiu Reghecampf, reacţie emoţionantă după ce s-a întors în România cu Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Laurenţiu Reghecampf a avut o reacţie emoţionantă după ce s-a întors în România cu iubita lui, Corina Caciuc. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a debutat pe banca noii sale echipe, Universitatea Craiova. „Reghe” a smuls o remiză în Gruia cu CFR Cluj, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf este în faţa unei noi provocări, după ce a rezistat un singur sezon la Neftchi Baku. A fost demis ca urmare a rezultatelor sub aşteptări. Alb-negrii au terminat pe locul 3 în clasament, iar la echipă a fost adus Adi Mutu.

Laurenţiu Reghecampf, reacţie emoţionantă după ce s-a întors în România cu Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf speră să îşi găsească liniştea pe toate planurile. A recunoscut că a trecut prin momente dificile din cauza divorţului cu scandal de Anamaria Prodan.

Fiecare om trece prin perioade mai grele. Am trecut printr-un divorț, n-a fost ușor. Am trecut peste, încerc să-mi refac viața, concentrarea este la ceea ce fac, îmi place, mă bucur de fiecare secundă alături de echipă. Până la urmă, asta e viața mea.

Obiectivul nu este să revin în forță, ci să am rezultate și să fiu mândru de ceea ce muncesc. Nu muncesc pentru presă sau pentru laude, muncesc pentru mine”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Reclamă

„Reghe” are un copil cu Corina Caciuc, pe micuţul Liam. Mai are doi băieţi din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din mariajul cu Mariana Pfeiffer îl are pe Luca, iar cu Anamaria Prodan îl are pe Bebeto (Laurenţiu Reghecampf Jr).

Laurenţiu Reghecampf a fost convins de Mihai Rotaru să revină la Universitatea Craiova şi a semnat un contract valabil până în 2024, cu opţiune de prelungire. Tehnicianul a dezvăluit că mai avea oferte şi din Japonia sau Arabia Saudită, dar a preferat să se întoarcă acasă.

Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat în toamna trecută. Impresara a declarat, în mai multe rânduri, că în continuare ţine legătura cu cel care i-a fost alături timp de 16 ani, deoarece au un copil împreună, pe Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre faptul că acesta a semnat cu Universitatea Craiova. Anamaria Prodan este de părere că decizia tehnicianului este una benefică pentru acesta, dar și pentru fiul lor. Impresara speră totuși că, de această dată, „Reghe” își va face timp pentru a-l vedea pe Bebeto.

Să-i dea Dumnezeu multă baftă. Sper să-și revină și să arate că este cel mai bun. Să se adune și să lase totul deoparte, să facă doar fotbal și atât. Faptul că Rotaru i-a întins o mână de ajutor acum când i-a fost greu poate îl trezește la realitate.

Asta e șansa lui să arate cât e de bun. Dacă o ratează din nou, nu vor mai exista echipe mari care să-l semneze. Bine că a venit în țară, poate de data asta petrece timp cu băiatul lui, asta mă bucură cel mai mult”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și