Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în plin scandal cu Anamaria Prodan. Motivul real care a produs o ruptură între cei doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 8:42

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în plin scandal cu Anamaria Prodan. Motivul real care a produs o ruptură între cei doi

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț / Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în plin scandal cu Anamaria Prodan și dezvăluie care era lucrul pe care l-a urât cel mai mult la agent. Antrenorul nu era de acord cu faptul că Anamaria făcea publice sumele de bani de care beneficia familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan ar fi dorit să iasă în evidență cu achizițiile de sute de mii de euro, în timp ce Reghecampf prefera ca suma pe care o are în conturi să rămână confidențială.

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în plin scandal cu Anamaria Prodan

”Niciodată nu vorbesc despre acest lucru, de aceea vă spun că eu și Ana am fost total paraleli. Este prima condiție pe care o pun când semnez un contract: sumele sunt confidențiale. Nu cred că este o mândrie să ieși în față să câștigi nu știu câte milioane.

Nu știu de ce ar interesa pe cineva câți bani câștig eu. Ăsta este lucrul pe care l-am urât cel mai mult și am avut discuții foarte aprinse cu ea din cauza asta. Nu mi-a plăcut niciodată să arăți ce ai, să faci poze”, a spus Reghecampf, la Kanal D.

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

„Câte milioane aveţi în conturi?„, a fost întrebarea pe care a primit-o soţul Anamariei Prodan într-o emisiune TV. „Nu au contat niciodată pentru mine banii. Nu au fost un scop!„, a fost răspunsul lui Reghecampf.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a acceptat un salariu mult mai mic decât cel încasat în Golf, pentru a antrena din nou în Liga 1. Dacă, iniţial, în spaţiul public a apărut informaţia că Reghe va încasa anual 500.000 de euro, situaţia este alta.

Reghecampf a primit lunar, de la Mihai Rotaru, 15.000 de euro, suma totală fiind de 180.000 de euro pe an. Din moment ce s-a clasat pe podium cu Universitatea Craiova, el va mai putea încasa bonusuri de 35.000 de euro pentru numărul de puncte adunate în sezonul regulat şi play-off.

Reghecampf poate câștiga un bonus important la Universitatea Craiova

Reghe a reuşit să o califice pe gruparea din Bănie în Conference League şi poate da o lovitură importantă în cazul în care rămâne la echipă. Dacă o duce pe Universitatea Craiova în grupele competiţiei europene, va încasa nu mai puţin de 150.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Pe vremea când o antrena pe Al Wahda, în 2018, Gigi Becali susţinea că Reghe încasează anual 4 milioane de dolari (3.38 milione de euro). Astfel, putem spune că Reghe a „pierdut” 3.2 milioane de dolari, faţă de 2018.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB de două ori: în perioadele 2012-2014 şi 2015-2017. În total, el a stat pe banca roş-albaştrilor de 176 de ori. A câştigat 2 titluri de campion, 1 Supercupă şi 1 Cupă a Ligii. În competiţiile internaţionale, Reghe a dus-o pe FCSB în grupele Champions League şi în optimile Europa League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și