Închide meniul
Foto

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui: „Nu au fost un scop!”

Publicat: 29 mai 2022, 19:18

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui, după mai multe luni în care a fost atacat în termeni duri de Anamaria Prodan. Antrenorul Universităţii Craiova a fost acuzat de soţia lui că a mutat toţi banii familiei în conturile amantei lui, Corina Caciuc.

Reclamă
Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Reghecampf a negat cu fiecare ocazie acuzele care i-au fost aduse şi continuă să se judece cu cea cu care s-a căsătorit în urmă cu 14 ani. Cei doi sunt în scandal de divorţ şi nu mai e cale de împăcare. De altfel, Reghecampf este în extaz după ce iubita lui a născut un băieţel. Liam Reghecampf este numele noului moştenitor al tehnicianului de 46 de ani.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Câte milioane aveţi în conturi?„, a fost întrebarea pe care a primit-o soţul Anamariei Prodan într-o emisiune TV. „Nu au contat niciodată pentru mine banii. Nu au fost un scop!„, a fost răspunsul lui Reghecampf.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a acceptat un salariu mult mai mic decât cel încasat în Golf, pentru a antrena din nou în Liga 1. Dacă, iniţial, în spaţiul public a apărut informaţia că Reghe va încasa anual 500.000 de euro, situaţia este alta.

Reghecampf a primit lunar, de la Mihai Rotaru, 15.000 de euro, suma totală fiind de 180.000 de euro pe an. Din moment ce s-a clasat pe podium cu Universitatea Craiova, el va mai putea încasa bonusuri de 35.000 de euro pentru numărul de puncte adunate în sezonul regulat şi play-off.

Reghe a reuşit să o califice pe gruparea din Bănie în Conference League şi poate da o lovitură importantă în cazul în care rămâne la echipă. Dacă o duce pe Universitatea Craiova în grupele competiţiei europene, va încasa nu mai puţin de 150.000 de euro.

Pe vremea când o antrena pe Al Wahda, în 2018, Gigi Becali susţinea că Reghe încasează anual 4 milioane de dolari (3.38 milione de euro). Astfel, putem spune că Reghe a „pierdut” 3.2 milioane de dolari, faţă de 2018.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB de două ori: în perioadele 2012-2014 şi 2015-2017. În total, el a stat pe banca roş-albaştrilor de 176 de ori. A câştigat 2 titluri de campion, 1 Supercupă şi 1 Cupă a Ligii. În competiţiile internaţionale, Reghe a dus-o pe FCSB în grupele Champions League şi în optimile Europa League.

Anamaria Prodan, acuzaţii halucinante: „Puteam ajunge cu copiii în stradă!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în mijlocul unui scandal de divorţ care atinge cote ameţitoare. Agentul de jucători a răbufnit la adresa soţului şi i-a făcut plângere la poliţie. A atacat-o în termeni duri şi pe presupusa amantă a antrenorului Universităţii Craiova, Corina Caciuc.

La finalul anului trecut, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut o confruntare, în direct, la TV. Impresarul a făcut acuzaţii halucinante şi a spus că a rămas fără niciun ban în cont. Soţul ei ar fi făcut o mişcare uluitoare.

A transferat banii noștri, din conturile noastre, în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum.

Toți banii pe care familia Prodan – Reghecampf au fost trimiși în contul amantei. M-am uitat în cont, în miez de noapte, și am aflat că nu mai este nimic„, a declarat atunci Anamaria Prodan.

Anamaria l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf şi că i-a furat gențile scumpe ca să i le facă cadou iubitei lui. A publicat factura la una dintre ele. A costat-o nu mai puţin de 157.000 de dolari!

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea