Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, scandal din cauza copilului. „Bebe tot băiatul meu e”/ „Nu îți e rușine? Habar nu ai dacă trăiește sau dacă a crescut!”

Reclamă

Publicat: 20 februarie 2022, 17:43

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, scandal din cauza copilului. „Bebe tot băiatul meu e”/ „Nu îți e rușine? Habar nu ai dacă trăiește sau dacă a crescut!”

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto. Ce a făcut antrenorul Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghecampf, alături de Bebeto şi Luca Reghecampf / Colaj Instagram

Procesul de divorț trebuia să înceapă la începutul lunii, dar prima înfățișare a fost amânată după ce avocații agentului de jucători s-au infectat cu Covid-19. Anamaria Prodan a cerut custodie exclusivă și l-a avertizat pe Reghecampf că va fi decăzut din drepturile părintești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, schimb dur de replici în plin scandal de divorț

Indiferent ce ar câștiga ea, Bebe tot băiatul meu e. Adică… mă gândesc că din răzbunarea asta pe care vrea ea să o pregătească, să mă denigreze pe mine„, a spus Reghecampf în cadrul unui podcast.

Replica soției lui nu s-a lăsat mult așteptată. Anamaria a tunat și a fulgerat pe contul ei de Instagram. A avut o reacție extrem de dură după ce a auzit ce a declarat tehnicianul Craiovei, cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani.

Anamaria Prodan este sigură că Reghecampf nu este lăsat să îl vadă pe Bebeto de Corina Caciuc. Aceasta i-ar fi interzis să se mai întâlnească cu băiatul său din cea de-a doua căsnicie.

Patetic și jenant. Mincinos ordinar! Urmează bebele tău? De câte luni nu ai voie să-l vezi? Într-un an l-ai văzut de două ori. Ai avut bilet de voie de 5 minute! Nu îți este rușine? Cum te ține pământul? Habar nu ai dacă trăiește sau dacă a crescut. Habar nu ai dacă este aici sau în altă parte„, a reacționat Anamaria, care l-a și jignit crunt pe Reghe.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan: „Copilul meu vine plângând acasă!”

Anamaria Prodan a relatat momente dramatice cu fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf. L-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că a tărât întreaga familie în mocirlă.

Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri. Copilul meu când merge la fotbal nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva.

Bebeto e foarte afectat și e normal pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc”, a spus, zilele trecute, Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și