Închide meniul
Foto

Laurette Atindehou, mesaj de dragoste pentru Magaye Gueye. „Eşti cel mai bun bărbat şi cel mai ambiţios jucător”

Publicat: 7 iulie 2021, 11:21 / Actualizat: 8 iulie 2021, 14:35

Reclamă
Laurette Atindehou, mesaj de dragoste pentru Magaye Gueye. „Eşti cel mai bun bărbat şi cel mai ambiţios jucător”

Laurette Atindehou, mesaj de dragoste pentru Magaye Gueye

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Atacantul de 30 de ani trece prin cele mai dificile momente din cariera lui. Este suspendat provizoriu de Agenţia Naţională Anti-Doping după ce a fost prins dopat cu cocaină. Gueye aşteaptă să afle care este verdictul în cazul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou, mesaj de dragoste pentru Magaye Gueye

Astăzi e despre tine. La mulți ani! Ești cel mai bun bărbat, îmi faci zilele mai frumoase, ești mereu puternic şi curajos. Ești cel mai bun! Dumnezeu să te binecuvânteze. Ești cel mai puternic, talentat și ambițios jucător. Ești un învingător”, a scris Laurette Atindehou pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou)

Magaye Gueye a provocat un scandal uriaș când a fost prins dopat cu cocaină la meciul cu FCSB din Cupa României. Culmea, tocmai Dinamo a fost echipa care a cerut control antidoping la acea partidă. Gueye este bun de plată dacă va fi găsit vinovat. Conducătorii „câinilor” sunt decişi să îi ceară despăgubiri de 100.000 de euro.

Reclamă

Gueye se află acum în Franța, unde așteaptă decizia finală din partea ANAD. Episodul „cocaina” nu este singurul scandal în care a fost implicat la Dinamo. El s-a filmat într-un jacuzzi înjurând clubul din cauza restanțelor salariale.

Laurette, prietenă bună cu Ion Ţiriac

Ion Ţiriac îi face toate poftele vedetei Laurette Atindehou. Tânăra de 37 de ani a filmat un videoclip la piesa „Big Girl” şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român.

Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro. Pe lângă relaţia de prietenie cu Ion Ţiriac, frumoasa mulatră a spus că este implicată şi într-o relaţie amoroasă.

Reclamă 4 / 0/3

Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită„, a spus Laurette.

Încă din 2016 au existat zvonuri că Laurette ar fi iubita lui Ion Ţiriac. Cei doi au fost surprinşi atunci, la Mamaia, făcând plajă împreună.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și