Închide meniul

"Cu siguranţă vom cere daune!" Dinamo nu-l iartă pe Magaye Gueye. "Ne-a pătat imaginea peste tot în lume”

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 9:04

Reclamă
"Cu siguranţă vom cere daune!" Dinamo nu-l iartă pe Magaye Gueye. "Ne-a pătat imaginea peste tot în lume”

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Care e situația actuală a lui Magaye Gueye

Magaye Gueye a provocat un scandal uriaș când a fost prins dopat cu cocaină la meciul cu FCSB din Cupa României. Culmea, tocmai Dinamo a fost echipa care a cerut control antidoping la acea partidă. El a fost exclus imediat din lotul "câinilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimele detalii despre situația lui Magaye Gueye

Magaye Gueye se află acum în Franța, unde așteaptă decizia finală din partea ANAD. A participat acum 10 zile la o a doua audiere, iar vderdictul final ar putea veni curând. Dinamo îl așteaptă cu mare interes!

"Din punctul nostru de vedere, jucătorul este suspendat. Contractul lui este deocamdată suspendat, urmând ca în momentul în care vom avea o decizie finală să vedem şi noi ce măsuri vom lua împotriva lui, pentru că lucrurile nu vor rămâne aşa. Să nu creadă cineva că doar s-a rupt contractul şi «Mulţumim, Magaye». Cu siguranţă Dinamo va cere ceva daune pentru imaginea creată în urma acestui scandal. Imaginea lui Dinamo a fost pătată peste tot în lume.

Este suspendat din momentul în care s-a dat prima decizie, din ce înţeleg a plecat de atunci în Franţa şi aşteaptă şi el împreună cu avocaţii lui. În ceea ce priveşte legătura între Dinamo şi Magaye, lucrurile sunt clare. Jucătorul este suspendat până când vom avea decizia organelor competente, urmând ca mai apoi clubul Dinamo să ia o decizie”, a declarat Mario Nicolae, potrivit Realitatea Sportivă. 

Magaye Gueye, scandal după scandal la Dinamo

Episodul "cocaina" nu este singurul scandal în care Gueye a fost implicat la Dinamo. El s-a filmat într-un jacuzzi înjurând clubul din cauza restanțelor salariale.

Reclamă

Magaye Gueye a ajuns la Dinamo la începutul acestui sezon, liber de contract. El a bifat 17 apariții în acest sezon de Liga 1, reușind să înscrie trei goluri. Ultima dată, Gueye a evoluat pentru Qarabag în Azerbaidjan.

Magaye Gueye are 30 de ani. Cea mai importantă echipă din CV-ul său este Everton. Senegalezul a bifat 39 de apariții pentru formația din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și