Închide meniul
Foto

Laurette Atindehou, prietena lui Ion Ţiriac, a rupt tăcerea despre cel mai dureros moment din viaţă: „Nu ne va despărți nimic!”

Reclamă

Publicat: 8 iulie 2022, 9:17 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 21:17

Laurette Atindehou, prietena lui Ion Ţiriac, a rupt tăcerea despre cel mai dureros moment din viaţă: „Nu ne va despărți nimic!”

Ion Ţiriac o cunoaşte pe Laurette încă din 2016

Colaj Profimedia - Instagram

Laurette Atindehou, prietena lui Ion Ţiriac, a rupt tăcerea despre cel mai dureros moment din viaţă. Laurette are o fetiţă cu Mihai Ştefan, însă au fost momente când cei doi nu şi-au vorbit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou şi Mihai Ştefan au divorţat, iar ani la rând au ţinut-o numai în certuri şi scandaluri. Perioada respectivă a fost una extrem de dificilă pentru Laurette. Ulterior, relaţia dintre Laurette şi tatăl fetiţei sale s-a reglat. În prezent, cei doi au o relaţie normală.

Laurette Atindehou, prietena lui Ion Ţiriac, a rupt tăcerea despre cel mai dureros moment din viaţă

‘’Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu ne va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena.

Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții. În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da’’, a declarat Laurette conform spynews.ro.

Laurette a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Chiar dacă nu a dezvăluit că ar fi fost iubita miliardarului român, frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Reclamă

Despre cei doi au apărut informații în spațiul public că ar avea o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și