Închide meniul

Laurette e cu 44 de ani mai tânără decât Ion Țiriac, dar nu a ezitat să vorbească despre relația cu miliardarul român: “Mi-a oferit asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 10:29 / Actualizat: 21 decembrie 2022, 14:59

Laurette e cu 44 de ani mai tânără decât Ion Țiriac, dar nu a ezitat să vorbească despre relația cu miliardarul român: “Mi-a oferit asta!”

Laurette şi Ion Ţiriac sunt prieteni apropiați

Colaj Instagram laurette_atindehou / Hepta

Frumoasa mulatră a vorbit despre frumoasa relaţie de prietenie pe care o are cu fostul mare jucător de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou: „Ion Ţiriac este un om puternic şi foarte sufletist”

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic„, a declarat Laurette pentru Ciao.

Fotomodelul a apărut într-un clip alături de atacantul lui Dinamo, Magaye Gueye. Cei doi erau într-un jacuzzi, dar Laurette a ţinut să asigure că nu sunt într-o relaţie sentimentală.

Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București„, a precizat mulatra.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și