Închide meniul

LeBron James n-a mai rezistat și i-a răspuns Zlatan Ibrahimovic: "Nu sunt persoana potrivită să o ataci!"

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2021, 14:20

LeBron James n-a mai rezistat și i-a răspuns Zlatan Ibrahimovic: "Nu sunt persoana potrivită să o ataci!"

profimediaimages

LeBron James i-a răspuns lui Zlatan

  • Zlatan a criticat sportivii care se implică în politică
  • Replica lui LeBron James

Într-un interviu pentru Discovery Suedia, Zlatan l-a atacat pe starul de la LA Lakers. Americanul e cunoscut pentru implicarea în mișcări precum "Black Lives Matter" sau "More Than A Vote".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 LeBron, care a deschis o școală specială pentru copii defavorizați, a spus că are întotdeauna "temele făcute" când vine vorba despre politică.

Lebron James, răspuns pentru Zlatan Ibrahimovic

"Nu o să tac niciodată în privinţa lucrurilor care sunt greşite. Vorbesc despre oamenii mei şi despre egalitate. Despre nedreptăţi sociale, rasism, suprimarea sistematică a alegătorilor, lucruri care se întâmplă în comunitatea noastră", a declarat LeBron James.

Reclamă

Vedeta de la Lakers a avut o copilărie dificilă. Tatăl său l-a părăsit de la o vârstă fragedă, iar familia trăia de pe o zi pe alta.

"Sunt parte din comunitate, văd ceea ce se întâmplă. Am un grup de peste 300 de copii în şcoala mea, care trec prin aceleaşi lucruri şi au nevoie de o voce. Eu sunt vocea lor şi folosesc platforma mea pentru a aduce o rază de lumină în privinţa a tot ceea ce se întâmplă, nu numai în comunitatea din această ţară, ci în întreaga lume", a adăugat americanul.

Reclamă

Starul lui Lakers a fost ironic la adresa lui Zlatan Ibrahimovic. El a făcut referire la niște declarații mai vechi ale suedezului, în care vorbea răspicat despre politica din Suedia.

"E amuzant că tocmai Ibrahimovic a spus asta, pentru că, dacă îmi amintesc bine, în 2018 el a povestit cum în Suedia vorbeşte despre aceleaşi lucruri. Pentru că numele lui de familie nu e unul obişnuit acolo, au existat nişte insulte rasiste pe teren, nu-i aşa?

A spus asta, da? Da. Ştiam eu că a spus asta. Sunt un tip foarte educat. Nu sunt persoana potrivită pe care să o ataci, pentru că eu îmi fac temele", a încheiat LeBron James.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan are origini balcanice. Tatăl lui Ibrahimovic este bosniac, iar mama vine din Croația. În 1977, familia lui a emigrat în Suedia, acolo unde viitorul fotbalist avea să se nască patru ani mai târziu.

Declarațiile lui Zlatan Ibrahimovic

”E fenomenal ce face LeBron. Dar nu-mi place când persoane care au acest status în sport se implică, în același timp, și în politică. Adică, fă ce faci tu bine. Ține-te de ceea ce faci. Eu, de exemplu, joc fotbal pentru că asta știu să fac.

Dacă eram politician, făceam politică. Asta este greșeala pe care o fac oamenii faimoși. Stai departe de chestiile astea, pentru că nu arată deloc bine din exterior”, a declarat Zlatan Ibrahimovic. 

În meciul de Europa League dintre Steaua Roșie Belgrad și AC Milan, Zlatan a fost atacat de suporterii sârbi. Aceștia i s-au adresat cu formula “Balija”, o insultă folosită de naționaliștii din Serbia pentru bosniaci.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
"Regele" LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Baschet • 3 mart., 9:47
„Regele” LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan
Serie A • 11 dec., 18:25
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan! Ce poziţie va ocupa starul suedez, la jumătate de an după retragere
LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei
Baschet • 28 nov., 12:55
LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei! Los Angeles Lakers, zdrobită de Philadelphia 76ers
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei
Fotbal extern • 23 nov., 13:00
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Selecționerul, declarație senzațională despre Vincent