Închide meniul
Foto

Legătura incredibilă dintre iubita lui Luca Reghecampf şi amanta tatălui său, Corina Caciuc. Detaliul uluitor de care nu s-a vorbit până acum

Publicat: 6 mai 2022, 13:26

Legătura incredibilă dintre iubita lui Luca Reghecampf şi amanta tatălui său, Corina Caciuc. Detaliul uluitor de care nu s-a vorbit până acum

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi-a ieşit din minţi şi şi-a făcut praf propria mamă

Asiana Peng, alături de Luca Reghecamf / Instagram Laurențiu Reghecampf

  • Asiana Peng şi Corina Caciuc sunt născute în Deva
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

O legătură incredibilă există între iubita lui Luca Reghecampf, Asiana Peng, şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc. Cele două femei s-au născut în acelaşi oraş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Reghecampf trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Asiana Peng. Cei doi se înţeleg de minune şi nu ezită să arate, pe reţelele de socializare, cât de mult se iubesc. O altă poveste de iubire intensă trăieşte şi Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc, femeia pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan.

Asiana Peng şi Corina Caciuc sunt născute în Deva

O coincidenţă bizară a ieşit la iveală. Atât Asiana Peng, cât şi Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, sunt născute în Deva.

Reclamă

Asiana Peng i-a luat apărarea amantei lui Laurențiu Reghecampf

Iubita lui Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf, a avut o nouă reacție după ce mama ei a atacat-o în termeni duri pe amanta antrenorului Universității Craiova. Asiana Peng face scut în jurul Corinei Caciuc, cea care este însărcinată și urmează să nască. Cele două sunt partenere și de afaceri.

Asiana a reacționat categoric de îndată ce Silviana Peng a făcut-o praf pe tânăra Corina Caciuc, care este într-o relație cu Laurențiu Reghecampf. S-a delimitat de declarațiile oferite de mama ei și a postat o imagine în care apare alături de Caciuc.

Reclamă

Fosta gimnastă tocmai a folosit un citat al lui Ion Rațiu prin care încearcă să descrie situația din interiorul familiei. Acesta a părut a fi un mesaj îndreptat atât către mama ei, Silviana Peng, cât și spre Anamaria Prodan.

Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab„, este citatul care a fost pe placul Asianei.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este deloc pe placul Silvianei Peng. De vină ar fi atât faptul că i-a stricat căsnicia Anamariei Prodan, dar și afacerile în care i-a implicat pe Luca și pe Asiana. Cu toții ar fi asociați, din 2019, într-o firmă. I-a și cerut Corinei Caciuc să stea departe de soțul ei, care este de origine chineză.

Reclamă 4 / 0/3

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite„, a răbufnit mama Asianei Peng, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf