Închide meniul
Foto

Legătura neştiută dintre Anamaria Prodan şi presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Florentina Raiciu. Ce au în comun cele două

Publicat: 4 aprilie 2023, 17:23 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 23:59

Reclamă
Legătura neştiută dintre Anamaria Prodan şi presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Florentina Raiciu. Ce au în comun cele două

Florentina Raiciu şi Anamaria Prodan / colaj Instagram

Legătura neştiută dintre Anamaria Prodan şi presupusa amantă a lui Reghe, Florentina Raiciu. Agentul de jucători susţinea că a aflat despre o presupusă aventură a lui Laurenţiu Reghecampf cu Florentina Raiciu chiar de la Gigi Becali. Sexy-impresara a spus de mai multe ori că Becali i-ar fi dezvăluit că Reghe i-ar fi cumpărat Florentinei Raiciu un salon în Dorobanţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghe are acum o relaţie cu Corina Caciuc. Tânăra l-a făcut în luna mai a anului trecut pentru a treia oară tată pe Laurenţiu Reghecampf. Reghe are acum 3 băieţi: Luca, Laurenţiu jr. (cunoscut ca Bebeto) şi Liam.

Legătura neştiută dintre Anamaria Prodan şi Florentina Raiciu

Anamaria Prodan şi Florentina Raiciu poartă acelaşi nume. Este vorba de Anamaria. Chiar dacă Raiciu este cunoscută în showbiz ca Florentina, pe ea o cheamă în buletin „Florentina Ana-Maria Raiciu”.

Sexy-impresara a vorbit în trecut în podcastul lui Codin Maticiuc despre o presupusă aventură a lui Reghe cu Raiciu.

„Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Reclamă

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare”, spunea Anamaria Prodan într-un podcast cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Florentina Raiciu a pozat de 5 ori în Playboy

Florentina Raiciu dezvăluia că a avut un complex în liceu pentru că purta aparat dentar. Acest lucru nu a împiedicat-o pe tânăra de 33 de ani să pozeze în trecut de 5 ori în Playboy.

„Da, așa este (n.r. – a pozat de 5 ori în Playboy). Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu voiam să rămân cu amintiri ‘neplăcute’.

Reclamă 4 / 0/3

Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă. Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită.

Mă complimentau și-mi spuneau că am ‘ceva’ pentru că eu aveam multe complexe, dar căutam să nu arăt asta. Ulterior s-a dovedit că ceea ce mă jena cel mai mult era, de fapt, atu-ul meu: zâmbetul, dantura. În școala generală, în liceu, eram complexată, apoi toată lumea mă alegea la castinguri datorită acestui aspect. Am purtat vreo 2 ani mai târziu aparat dentar pentru a înlătura orice mă nemulțumea”, mărturisea Florentina Raiciu, citată de fanatik.ro.

Florentina Raiciu
Florentina Raiciu în sala de fitness / captură Instagram

Laurenţiu Reghecampf are un băieţel cu Corina Caciuc

Antrenorul lui Neftchi Baku, Laurenţiu Reghecampf, are în prezent o relaţie cu Corina Caciuc. Cei doi au împreună un băieţel, Liam, care va împlini un an pe 19 mai.

Reghecampf a fost întrebat în trecut dacă plănuieşte să se însoare pentru a treia oară, cu Corina Caciuc, dar el preciza că înainte de a face acest pas trebuie să finalizeze divorţul în instanţă de cea de a doua soţie, Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și