Închide meniul
Foto

Lorena Şerban are cel mai vizualizat filmuleţ pe Instagram! A depăşit-o pe Kylie Jenner

Publicat: 15 mai 2021, 14:24 / Actualizat: 15 mai 2021, 15:36

Lorena Şerban / Instagram

Lorena Şerban / Instagram

Lorena Şerban / Instagram

  • Lorena Şerban are 22 de ani
  • Românca are cel mai vizualizat filmuleţ pe Instagram

Lorena Şerban, care este o creatoare de content din Braşov, a încărcat un video pe Instagram la categoria reel pe Instagram şi a stârns în 3 săptămâni aproape 100 de milioane de vizualizări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clipul postat de Lorena Şerban pentru #AuroraTrend a strâns 92 de milioane de viziualizări. Astfel, românca a detronat-o pe Kylie Jenner, care avea cu 77 de milioane de vizualizări ale filmuleţului încărcat la categoria reel de pe Instagram, scrie Libertatea.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

Reclamă

Lorena Şerban postează zilnic filmuleţe şi poze de calitate, pe care le face singură.

Lorena Șerban a absolvit Facultatea de Nutriție și Dietetică UMF Cluj, este instructor zumba, iar la final de 2020 a primit premiul la Digital Divas pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account.

Reclamă

Cine este Kylie Jenner, cea mai bine plătită vedetă pe Instagram

Kyllie Jenner este cea mai bine plătită vedetă pe Instagram. Aceasta l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în acest top. Fotoodelul american a ajuns să câştige 1,13 milioane de euro din fiecare postare. Jenner l-a depăşit în acest top pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez de la Juventus câştigă 797.000 de euro pentru fiecare postare.

La 23 de ani, Jenner are peste 200 de milioane de urmăritori pe celebra reţea socială, iar Forbes a scris că este cea mai tânără miliardară din istorie, clasament în care l-a depăşit pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile