Închide meniul
Foto

Strigătul de disperare al fiicei Anamariei Prodan, după ce Reghecampf a anunţat că divorţează

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2021, 9:47

Strigătul de disperare al fiicei Anamariei Prodan, după ce Reghecampf a anunţat că divorţează

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

De asemenea, fata din prima căsnicie a agentului nu crede în relaţiile extraconjugale ale lui Reghe, chiar dacă a văzut poze în care acesta apare cu alte femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu nu mai suportă scandalul din familia Prodan – Reghecampf

„Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurentiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații.

Mama îmi spune la fel. Şi eu pe ei îi cred. Pe părinții mei. Dacă ceva era adevărat, veneam acasă, le luam de mână, le puneam în faţa ţării să dea explicaţii. În această familie a mea, Prodan – Reghecampf, se discută orice non-stop. Suntem super puternici toţi şi ne completăm şi ajutăm mereu”, a spus Sarah, pentru Antena 1.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului

Relaţia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf e din ce în ce mai rece. Tehnicianul a fost surprins cu alte femei, în vacanţe, dar, chiar dacă a recunoscut că a văzut pozele, Prodan nu acceptă că Reghe ar dori divorţul.

Sarah Dumitrescu a mai avut o reacţie dură. Fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tibi Dumitrescu a lansat un atac violent la adresa presupuselor amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi‘”, a mai spus Sarah Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și