Închide meniul
Foto

Lovitură devastatoare pentru apropiații lui Vladimir Putin și familiile lor! „Nu ne oprim aici!”. Ce au pățit unii dintre cei mai bogați oligarhi ruși în plin război

Reclamă

Publicat: 4 martie 2022, 8:57

Lovitură devastatoare pentru apropiații lui Vladimir Putin și familiile lor! „Nu ne oprim aici!”. Ce au pățit unii dintre cei mai bogați oligarhi ruși în plin război

Alisher Usmanov este un apropiat al lui Vladimir Putin

Profimediaimages

Unii dintre cei mai bogați oligarhi ruși au suferit o lovitură devastatoare. Nici măcar familiile lor nu au scăpat. Britanicii și-au îndreptat atenția spre Alisher Usmanov, cel care a fost acționar la Arsenal și care o sponsorizează acum pe Everton. Cu o avere de 14.2 miliarde de dolari, Usmanov s-a trezit cu toate conturile blocate și cu proprietățile confiscate. Mai mult, nu mai are dreptul de a călători în Regatul Unit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură devastatoare pentru apropiații lui Vladimir Putin

O decizie similară s-a luat și în privința lui Igor Shuvalov, cel care a fost viceprim-ministru al lui Putin și este, în prezent, președinte în consiliul de administrație al unei bănci ruse. Încă nu s-a hotărât ce se va întâmpla cu Roman Abramovich, dar miliardarul care a anunțat că o vinde pe Chelsea a primit vești teribile de la Boris Johnson.

Atât timp cât Putin își va continua atacul barbar asupra ucrainenilor nevinovați, vom continua să exercităm toată puterea pe care o avem pentru a provoca dureri maxime, la nivel economic, lui Putin și mașinii sale de război”, a declarat Boris Johnson, potrivit bbc.com

Nu ne vom opri aici – scopul nostru este să paralizăm economia rusă și să înfometăm mașina de război a lui Putin„, a declarat și șefa diplomației britanice, Liz Truss.

Ucrainenii de la sport.ua exultă după ce au aflat ce s-a hotărât în Statele Unite. Au fost dictate sancțiuni dure pentru Dmitri Peskov, dar și pentru alți 19 oligarhi și 47 de membri ai familiilor lor.

Reclamă

Departamentul de Trezorerie va împărtăți informații financiare și alte dovezi, dacă este necesar, cu Departamentul de Justiției, pentru a fi urmăriți penal și a le fi confiscate bunurie„, a precizat Joe Biden.

Iahtul oligarhului rus Alisher Usmanov a fost confiscat în Germania

Fostul acționar de la Arsenal s-a trezit fără unul dintre cele mai de preț bunuri din colecția sa. Este vorba de un iacht în valoare de 600 de milioane de dolari. Nemții l-au descoperit la Hamburg și i l-au confiscat.

Nava se afla pe șantierele navale din Hamburg, de la sfârșitul lunii octombrie, pentru o lucrare de reamenajare. Guvernul german au confiscat bunul și, ca urmare, angajații care lucraseră la iaht nu s-au prezentat la muncă miercuri. Reprezentanții Blohm+Voss și Usmanov nu au răspuns unei solicitări de a comenta situația.

Reclamă 4 / 0/3

Usmanov a achiziționat Dilbar (n.r. numele iahtului) în 2016, pentru o sumă estimată la 600 de milioane de dolari de la constructorul naval german Lürssen, care l-a construit la comandă pentru el timp de 52 de luni„, anunță forbes.com.

Dilbar are cea mai mare piscină instalată vreodată pe un iacht, dar și pistă pentru două elicoptere, saună, salon de înfrumusețare și sală de sport. Poate găzdui până la 24 de persoane în 12 apartamente.

În 2018, Usmanov a vândut cele 30% din acțiunile pe care le deținea la Arsenal. A primit 700 de milioane de dolari. Prin firmele sale a sponsorizat-o, în ultima perioadă, pe Everton. Oligarhul rus deține două proprietăți în Marea Britanie evaluate la 280 de milioane de dolari. Mai are vile de lux în Munchen, Lausanne, Monaco și Sardinia.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și