Închide meniul
Foto

Lovitură devastatoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc! Anamaria Prodan: „Este cumplit! Îmi vine să plâng”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2023, 20:41

Reclamă
Lovitură devastatoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc! Anamaria Prodan: „Este cumplit! Îmi vine să plâng”

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Colaj Antena Sport

Lovitură devastatoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc. Fostul antrenor de la Neftchi Baku are probleme în afaceri, după cele din viaţa profesională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi iubita sa, Corina Caciuc, trec prin momente dificile din cauza problemelor din afaceri. După ce a rămas fără job, după plecarea de la Neftchi Baku, Reghecampf are probleme şi în afaceri. Ferma de Snagov a ajuns în paragină.

Lovitură devastatoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

În urmă cu 6 ani, Laurenţiu Reghecampf înfiinţa o fermă de animale. În prezent, conform playtech.ro, nu mai există niciun animal. Potrivit sursei citate, toţi porcii de la ferma lui Laurenţiu Reghecampf au murit.

Anamaria Prodan a oferit o primă reacţie şi a spus că îi pare rău să audă că afacerea lui Laurenţiu Reghecampf nu mai merge. De asemenea, Anamaria Prodan a făcut referire, în discursul său, şi despre problemele din cariera de antrenor. Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Anamaria Prodan şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit şi un băieţel. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

“Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe…

Reclamă

Nu pot să văd și să comentez. Îmi pare rău să aud și să văd așa imagini cu ferma (n.r. – despre problemele cu ferma). Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui.

Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta , nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus. Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: Alegerile ieftine, te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa mai citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și