Închide meniul
Foto

Lovitură dură pentru Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Când a fost programat un nou termen în procesul de divorț al bărbatului cu Anamaria Prodan

Publicat: 8 aprilie 2022, 13:18

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan încă nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Lovitură pentru Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

  • Corina Caciuc îi va dărui un copil lui Laurențiu Reghecampf
  • Când a fost programat al treilea termen în procesul de divorț

Procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este departe de a fi încheiat. Antrenorul Universității Craiova și soția sa tocmai s-au văzut prima dată la Tribunal, după aproape un an în care și-au aruncat cuvinte dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul a căpătat deja proporții uriașe și s-a lăsat cu mai multe dosare penale. Anamaria i-a făcut plângeri, la poliție, pe trei continente, acuzând că i-au fost furați bani care îi reveneau ei și copiilor. Nici Reghecampf și amanta lui, Corina Caciuc, nu s-au lăsat mai prejos și au deschis mai multe acțini în instanță.

Când va fi următorul termen în procesul de divorț al lui Reghecampf

A fost o atmosferă încinsă la Buftea, în momentul în care Reghecampf a fost însoțit de fiul pe care îl are din prima căsnicie, Luca. Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a început să plângă după ce l-a văzut pe Luca, cel cu care avea o relaţie extrem de apropiată. Agentul de jucători a răbufnit și și-a acuzat soțul de reacții nepotrivite în sala de judecată.

Reclamă

La Tribunal nu s-a întâmplat nimic în afara unui termen, așa cum prevede legea, pentru ca părțile să aibă timp să se gândească. Va fi un nou termen pe 16 mai”, a reacționat antrenorul Universității Craiova pentru fanatik.ro.

Vestea nu are cum să fie pe placul iubitei lui Reghecampf, care este însărcinată. Corina Caciuc urmează să nască la începutul lunii viitoare, înainte ca antrenorul să fie divorțat. În condițiile date, lovitura este una importantă din moment ce copilul nu va putea lua numele tatălui său.

Reclamă

Anamaria Prodan i-a și cerut lui Laurențiu Reghecampf să grăbească procedura și să încheie cei peste 13 ani de căsnicie la biroul unui notar public.

Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii “ vechi “ de care nu îi mai pasă„, a răbufnit Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Anamaria Prodan a criticat-o dur pe Corina Caciuc

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe impresară, pentru defăimare publică. La câteva zile distanță, a decis să își anonimeze dosarul, în dreptul reclamantului apărând apelativul „Anonimizat 1”.

Reclamă 4 / 0/3

Eu, Anamaria Prodan sunt și persoană publică și formatoare de opinii, și deschizătoare de drumuri, și personalitate! Așa, făra modestie o spun! Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească!

Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau. Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare!

Eu îmi doresc transparență în dosarele mele de judecată, pe care cei doi mi le deschid. Doresc să vadă toată lumea că am spus doar adevărul și l-am susținut cu probe pe care le-am primit, auzit, văzut de peste tot, mai ales din presă.

Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această <celebritate> Caciuc, care apare în nenumărate <paparazzi>. Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat … se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută.

Îi recomand domnișoarei Caciuc, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, a spus Anamaria Prodan, citată de click.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca