Închide meniul

Lovitură dură primită de Dragoş Săvulescu. Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti după ce justiţia italiană îi comutarse pedeapsa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 10:07 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Lovitură dură primită de Dragoş Săvulescu. Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti după ce justiţia italiană îi comutarse pedeapsa

Hepta

Dragoş Săvulescu e condamnat în România

"Respinge, ca nefondată, contestaţia la executare formulată de contestatorul condamnat Săvulescu Emil Dragoș împotriva sentinței penale nr. 148 din 10.07.2017 pronunţată de Curtea de Apel București, Secția a II-a Penală, definitivă prin decizia penală nr. 32/A din 07.02.2019 pronunțată de Î.C.C.J. în dosarul nr. 6536/2/2008 (…), obligă pe contestatorul condamnat Săvulescu Emil Dragoș la 600 lei cheltuielile judiciare către stat. Cu drept de contestaţie”, se arată în decizia Curţii de Apel. Săvulescu poate face contestație la Înalta Curte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă vine în România sau părăsește Italia, Săvulescu trebuie arestat de Interpol în baza mandatului european de arestare emis de Justiția din România”, spun surse judiciare citate de G4media.ro.

Conform Ministrului de justiție din Italia pedeapsa lui Dragoș Săvulescu a fost dedusă cu 3 ani, iar acesta mai are de ispășit 2 ani, 5 luni şi 28 de zile.

Dragoş Săvulescu anunţă că pedeapsa i-a fost redusă de italieni

Săvulescu fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

În octombrie, omul de afaceri a transmis, pe reţelele de socializare, că nu va putea fi extrădat în România şi că mandatul de arestare a fost anulat.

Reclamă

"Cand m-am prezentat in fata autoritatilor italiene, in Ianuarie, am stat in arest O ZI, nu o saptamana! Dupa o saptamana ati aflat voi, e o mare diferenta!

Nu sunt un criminal, sunt un om care lupta pentru justitie si pentru propria viata, in conditiile in care o mare nedreptate mi s-a facut! Si sunt un invingator!

Extradarea mea în România a fost respinsă încă de acum o luna și jumătate, iar sentința de condamnare a devenit o sentința italiană și urmează a se execută în Italia, conform legii italiene. Tot conform legii italiene, pedeapsa a fost redusă semnificativ și a devenit pedeapsa alternativă la pedeapsa cu închisoarea. Mai pe românește – “cu suspendare”. Hotărârea este definitivă

Reclamă 4 / 0/3

ÎN CONCLUZIE, NU MAI E NICIO EXTRĂDARE ȘI NU SUNT NICIUN FUGAR! MANDATUL DE ARESTARE EUROPEAN A FOST ANULAT!!! Că și procedura, în câteva săptămâni urmează a se anula și mandatul de executare a pedepsei din România, e doar o chestiune formală. În acest sens, o cauza se află deja pe rolul instanței din România. Problema este închisă, disperatilor! În prezent trăiesc în condiții legale într-o țară civilizată, cu justiție reală! Dacă nu mă credeți, întrebați oficial Ministerul Justiției. Sunt sigur că va va răspunde cu plăcere!”, a transmis Dragoș Săvulescu pe contul său de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și