Închide meniul
Foto

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf! S-a întâmplat după ce a anunţat divorţul de Anamaria Prodan. Nu a mai suportat atâta suferinţă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 16:46

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf! S-a întâmplat după ce a anunţat divorţul de Anamaria Prodan. Nu a mai suportat atâta suferinţă

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

  • Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf
  • S-a întâmplat după ce a anunţat divorţul de Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că va divorţa de Anamaria Prodan, iar această mişcare a produs altele mult mai dure. Imediat după ce a anunţat divorţul, antrenorul a primit o grea lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf

Foarte supărat, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, poreclit Bebeto, a decis să șteargă toate pozele în care apărea alături de Laurențiu Reghecampf, chiar dacă legătura dintre ei a părut mereu una indestructibilă.

Se pare că Laurențiu Jr. este afectat de faptul că nu și-a mai văzut tatăl de câteva luni. Anamaria Prodan a explicat că juniorul nu a avut parte de o întâlnire ca la carte cu Laurențiu Reghecampf de 8 luni. „În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el.

Reclamă

Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul de Anamaria Prodan

În urmă cu câteva zile, Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie drastică. A făcut public faptul că o să divorțeze de Anamaria Prodan, mama fiului său. Această veste a venit după o perioadă lungă de speculații cu privire la despărțirea dintre cei doi, iar acum, Bebeto a luat o decizie drastică.

Reclamă

La aflarea acestei veşti, Laurențiu Jr. ar fi postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare după ce tatăl său a anunțat că a depus actele de divorț. Bebeto a postat o fotografie alb-negru în care apare alături de antrenor, iar atât Anamaria Prodan, cât și surorile sale, au fost etichetate în respectiva imagine care a apărut pe Instagram.

„Ai murit pentru noi! Pentru totdeauna.”, a scris Bebeto.

Situația nu a rămas pentru mult timp aşa. Bebeto și-a bulversat fanii după ce a revenit pe rețeaua de socializare și a explicat că a întâmpinat câteva probleme la contul pe care îl deține. Fiul celor doi a susținut că a fost victima hackerilor, așa că nu a fost autorul mesajelor transmise.

Reclamă 4 / 0/3

„Contul mi-a fost hackuit aseară. Tot ce a fost postat sau mesajele date nu au fost de trimise de către mine. Acum l-am recuperat (n.r – contul).”, a scris băiatul în vârstă de 13 ani.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf