Închide meniul

Lovitură totală pentru „Prinţişorul Craiovei”! E la un pas de a piarde totul: „Sunt complet cu capul”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 septembrie 2021, 12:29

Lovitură totală pentru „Prinţişorul Craiovei! E la un pas de a piarde totul: „Sunt complet cu capul

Instagram Adrian Mititelu Jr,.

Probleme mari pentru Adrian Mititelu Jr. Finanţatorul oltenilor a fost luat în colimator de către unul dintre şefii rivalilor din Liga I. Valeriu Iftime dă de pământ cu strategia oltenilor pe care îi vede candidaţi clari la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură totală pentru „Prinţişorul Craiovei”

Valeriu Iftime spune că Adrian Mutu are zilele numărate la FCU Craiova 1948. Mai mult, Valeriu Iftime i-a transmis lui Adi Mutu că va pleca cu el acasă dacă FC Botoșani o va învinge pe U Craiova 1948 în etapa a 10-a.

„Cred că salariile sunt mari și trebuie timp. Cred că și Adi Mutu are o problemă acolo, e un antrenor fără experiență și acolo e groapa cu lei, dacă nu ești bine înarmat, ești executat. Eu nu îl văd să stea mult dacă mai ai vreo bătaie. Dacă joc la Craiova și îi bat, vă dați seama că plec acasă cu Mutu”, a spus Valeriu Iftime, conform sport.ro.

Ironii la adresa lui Adrian Mititelu Jr

FC Botoșani primește vizita oltenilor duminică, 26 septembrie, ora 18.00, în etapa a 10-a din Liga 1. Patronul formației FC Botoșani a ținut să îl ironizeze și pe „Prinţişorul Craiovei”, cel a plătit 550.000 de euro pe un autocar de lux despre care Adi Mutu declara că „e un fel de Maybach al autocarelor”.

„Nu știu dacă domnul Mititelu are vreo competență despre fotbal sau despre Botoșani, dar îi urez să fie sănătos. La Craiova e greu să faci fotbal, e o presiune foarte mare, dacă te duci acolo trebuie să știi că ori ieși învingător, ori pleci acasă. Cred eu că au nevoie de timp, e greu să faci fotbal.

Reclamă

Mi s-a părut o exagerare cu un buget de nu știu cât, era un autobuz care costă 500.000 de euro. Vorbea un copil de acolo și am spus: «Domnule, ăștia sunt complet cu capul, poți să ai bani să îi arunci, să nu ai ce face cu ei, dar nu îți iei autobuz de 500.000 de euro, că nu asta e important.

Eu respect Craiova și tot ce se întâmplă acolo, dar în domeniul ăsta, e o lipsă de realism în a gesiona un club de fotbal. Oricâți bani ai avea, când vii din Liga 2 și ai 800.000 de euro de la Ligă și tu ai buget de 4-5 milioane de euro, nu ai cum să faci, nu ai cum, vin de undeva banii ăștia, cine are atâția bani să arunce milioane de euro într-un an, pentru ce?

E clar că orizontul nu e deloc bun. În Liga 1 nu poți face fotbal, anul ăsta pierzi cinci milioane, anul următor trei. Nu înțeleg unde te duci”, a mai spus Iftime.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Adrian Mititelu Jr, atacat dur

Valeriu Iftime, ironii la adresa Prinţişorului Craiovei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:35 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 1-2. Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! Ştefănescu, gol din penalty 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila Vezi toate știrile
Citește și