Închide meniul
Foto

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a rupt tăcerea după ce trădat-o pe Anamaria Prodan pentru actuala iubită a tatălui său: „E cumplit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 8:19

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a rupt tăcerea după ce trădat-o pe Anamaria Prodan pentru actuala iubită a tatălui său: „E cumplit!”

Anamaria Prodan, alături de Luca Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Luca Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan că locuia cu ea în casă în timp ce era asociat cu amanta tatălui săi. Tânărul a respins cu vehemență aceste acuzații și a dezvăluit că a intrat în acționariat doar de o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voiam să clarific niște lucruri despre topicul ăsta recent. Voiam să clarific că sunt cetățean neamț și nu doresc să devin o persoană publică în România. Este decizia mea dacă eu intru într-o firmă sau dacă declar ceva. Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea, nu am nevoie de absolut nimeni.

Firma este mai veche, dar eu sunt de o lună în compania asta. Astea sunt probleme personale și nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele. Ce fac eu în firma asta nu doresc să declar.

Amândoi (n.r. el și Corina Caciuc) avem idei, amândoi muncim în firma asta, în total suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică. Eu nu pot în momentul ăsta să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva„, a mărturisit Luca Reghecampf într-o emisiune, conform prosport.ro.

Anamaria Prodan s-a simțit trădată de Luca Reghecampf

Anamaria Prodan s-a simțit trădată de Luca Reghecampf. Mai mult, soția lui Laurențiu Reghecampf susține că tânărul era asociat încă din 2020 la firma Corinei Caciuc.

Reclamă

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan și Luca Reghecampf au avut o relație perfectă

Anamaria Prodan și-a lansat cartea autobiografică, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Unul dintre pasajele din carte îl vizează și pe fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie. Luca a avut cuvinte de laudă la adresa Anamariei Prodan.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este afirmația lui Luca Reghecampf ce apare într-un pasaj în cartea ”Da, sunt cea mai bună!”, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan iese la rampă şi face dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Prodanca a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

Recomandări
  • Luca Reghecampf,asociat cu Corina Caciuc
  • Cum a trădat-o pe Anamaria Prodan

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și