Închide meniul

„A zis că îi este frică!” Ce i-a interzis Gigi Becali soţiei sale să facă. Dezvăluiri din intimitatea familiei

Reclamă

Publicat: 17 mai 2021, 19:38

„A zis că îi este frică! Ce i-a interzis Gigi Becali soţiei sale să facă. Dezvăluiri din intimitatea familiei

Ce nu are voie să facă Luminiţa Becali

Ce nu are voie să facă Luminiţa Becali

Luminiţa Becali, interdicţie din partea lui Gigi Becali. Florin Nedelcu, translator și ofițer de legătură al UEFA la București, a dezvăluit un episod fabulos care i-a avut în prim plan pe Gigi Becali şi Luminiţa Becali. Acesta a povestit un episod produs la 2006, când echipa lui Gigi Becali a jucat la Madrid cu Real, în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a oferit atunci mii de euro Luminiţei Becali pentru a-şi lua haine de la cele mai tari firme. Femeia a refuzat să ia toţi banii şi a plecat cu o sumă mai mică la cumpărături.

Nedelcu a dezvăluit că, de fiecare dată, Gigi Becali îi cere soţiei sale să îşi cumpere doar haine de firmă. Nu la fel s-a întâmplat şi atunci, când Luminiţa Becali a cumpărat o haină care nu era de firmă. De teamă să nu fie certată, Luminiţa Becali i-a cerut ajutorul lui Florin Nedelcu.

Luminiţa Becali, interdicţie din partea lui Gigi Becali

A cumpărat mici chestii și, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preț, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat-o, și-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul și știam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat și l-am rugat dacă poate să schimbe căptușeala și o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci„, a mai spus Nedelcu  pentru Playsport.

Reclamă

Luminiţa Becali, reacţie memorabilă când a aflat că soţul ar avea o amantă

Gigi Becali a fost acuzat recent că ar fi înşelat-o pe Luminiţa cu Tania Budi. Finanţatorul de la FCSB a dezvăluit ce reacţie a avut soţia lui în momentul în care a auzit această informaţie pe care o neagă cu vehemenţă.

„A venit nevastă-mea a și început să râdă, Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi, n-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nuntă în America, nu am mai văzut-o în viața mea. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și