Închide meniul
Foto

Luxul în care trăieşte cea mai cunoscută amantă din România: „Ce sa fac cu 3000 de euro pe luna? Esti nebun?”

Publicat: 29 aprilie 2023, 12:22

Reclamă
Luxul în care trăieşte cea mai cunoscută amantă din România: „Ce sa fac cu 3000 de euro pe luna? Esti nebun?”

Vica Blochina

Vica Blochina/ Instagram

Luxul în care trăieşte cea mai cunoscută amantă din România. Vica Blochina susţine că nu este obişnuită să se întreţină în fiecare lună „doar” din 3000 de euro, şi astfel are nevoie de o sumă mult mai mare pentru a-şi duce traiul de zi cu zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a dezvăluit prin ce perioade dificile a trecut, atunci când nu a avut suficienţi bani.

Luxul în care trăieşte cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a declarat că a traversat perioade extrem de dificile, în care era nevoită să trăiască cu suma de 3000 de euro pe lună, sumă care i se pare extrem de mică.

Fosta balerină de la Melody a dezvăluit ce cheltuieli are în fiecare lună, ajungând astfel la concluzia că, pentru un trai decent, are nevoie de o sumă considerabilă în conturi.

„Anul trecut a fost unul foarte greu pentru mine. Dacă acum doi ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro pe lună din afacerea mea online, anul trecut am avut momente când făceam 2.000 – 3.000 de euro pe lună și a fost foarte greu.

Reclamă

Eu vorbesc despre viața mea! Ești nebun? Cu 3.000 de euro ce să fac? Gaz și lumină, 1.000 de euro. Aveam leasing la mașină 80 de milioane (8.000 de lei). Am dat-o, slavă Domnului, că nu mai puteam. Am scăpat de ea.

Eu am fete care fac-mi fac curat în casă. Le dau 250 de lei pe zi. Una dintre ele are pensia 1.500 de lei și am întrebat-o cum trăiește. Mi-a spus că face o ciorbă și mănâncă zile la rând din ea”, a declarat Vica Blochina, în podcastul Tare de Tot.

Cea mai cunoscută amantă din România a spus tot despre bărbații cu bani din viața ei

Cea mai cunoscută amantă din Români, Vica Blochina, a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Cea care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă a ajuns să se răzbune pe alți bărbați din cauza fostului selecționer.

Reclamă 4 / 0/3

”Îmi plăcea să mă și răzbun. După Pițurcă, bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă.

Îi vedeam că suferă și îmi plăcea. Am avut relații foarte mișto, dar ei dădeau foarte mult și eu foarte puțin. Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine. Niciodată nu am iubit la fel de mult cât eram iubit”, a povestit Blochina, la podcastul Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și