Închide meniul
Foto

„M-ai motivat rău de tot!”. Cea mai cunoscută amantă din România vrea să arate ca la 20 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2022, 18:24

„M-ai motivat rău de tot!”. Cea mai cunoscută amantă din România vrea să arate ca la 20 de ani

Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România

Vica Blochina a fost iubita lui Victor Piţurcă / Instagram Vica Blochina

„M-ai motivat rău de tot!”. Acesta a fost mesajul transmis de Vica Blochina pentru antrenorul său personal. Fosta patinatoare, poreclită cea mai cunoscută amantă din România, se pregătește intens atât în sala de fitness, cât și în parc, la alergare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica are mare grijă de aspectul său și reușește să își ascundă cu brio vârsta reală, de 47 de ani. Fosta sportivă, care a avut o relație extraconjugală cu Victor Pițurcă timp de 16 ani, și-a luat instructor personal și trage tare să fie în forma carierei.

„M-ai motivat rău de tot!”. Cea mai cunoscută amantă din România vrea să arate ca la 20 de ani

Vica Blochina s-a filmat din nou în timp ce aleargă în parc. Blonda de 47 de ani, care a atras atenția milionarilor din România, a spus că se simte extrem de motivată să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

„Ale (n.r. – Alexandru, instructorul său), dacă vrei să vezi unde sunt. Na, poftim! M-ai motivat rău de tot. Fac două ture, să fie treaba bună”, a spus Vica Blochina, pe contul de Instagram, în timpul unei sesiuni de alergare.

Vica Blochina se antrenează intens / Instagram Vica Blochina

Vica Blochina face orice sacrificiu pentru a fi în formă

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, face orice sacrificiu pentru a fi în formă. Vedeta care a împlinit 47 de ani apelează la toate procedurile pentru a-şi „ascunde” vârsta.

Reclamă

Fosta patinatoare a făcut mai multe operaţii estetice. Cu 225.000 de urmăritori pe reţelele sociale, Vica este o prezenţă constantă la cabinetele de înfrumuseţare.

„Este aproape a doua mea casă! Castelul frumuseţii…”, a scris Vica, pe contul ei de Instagram, dintr-o clinică.

Vica Blochina este cea mai cunoscută amantă din România

Reclamă 4 / 0/3

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Originară din Lituania, Vica avea 20 de ani în momentul în care i-a devenit amantă lui Victor Pițurcă. Fostul atacant al Stelei avea atunci 39 de ani. După cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos, fosta balerină arăta uluitor în tinerețe. Vica dansa într-un cunoscut club din Bucureşti.

Din relația extraconjugală dintre Pițurcă și Blochina a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost „la cuțite”. Femeia a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune și puștiul își petrece tot mai mult timp alături de tatăl său.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!

Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, spunea Vica pentru „Fiță cu Adiță”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și