Închide meniul

„M-am dus cu tupeul meu de Rahova!” Ilie Năstase, „agăţat” de o femeie la un concert: „El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează”

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2021, 18:38

„M-am dus cu tupeul meu de Rahova! Ilie Năstase, „agăţat de o femeie la un concert: „El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează

Ilie Năstase, agăţat la un concert

Profimedia

  • Amalia Năstase, dezvăluiri de senzaţie
  • Cum l-a „agăţat” pe Ilie Năstase

Amalia Năstase a povestit că s-au cunoscut la un concert susţinut de Sting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: ‘Nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine!’. El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat.

A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro!”, a povestit Amalia Năstase în podcastul lui Mihai Petre.

Reclamă

Cum a slăbit Amalia Năstase 30 de kilograme renunţând la un singur aliment

Amalia Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase, poate fi un model pentru oamenii care au probleme cu surplusul de greutate. După ce ajunsese la 96 de kilograme, cu câţiva ani în urmă, ea a slăbit 30 de kilograme, renunţând la un singur aliment: zahărul.

„La un moment dat am zis că nu se mai poate. ”Asta e. Am ajuns ca alea de te întâlnești cu ele pe stradă, erau bibelou, și zici Doamne, ce li s-a întâmplat.

Reclamă

Asta e, sunt una dintre ele și nu am ce să fac. Dar după tot eu am zis: Cum, eu nu pot? Ba pot. Pe mine mă dureau genunchii, mă dureau coatele… de la apa reținută. (…) Mâncarea asta pe care o poftești nu este totul în viața ta.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie
Extra • 20:27
FOTO
Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty”
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select
ATP • 14 apr., 19:46
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select
Ilie Năstase a recunoscut că vrea un copil şi cu "cea mai frumoasă femeie"
Diverse • 12 apr., 19:03
FOTO
La 77 de ani, Ilie Năstase vrea un copil şi cu „cea mai frumoasă femeie”: „Noi încercăm, ea vrea neapărat!”
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep
Tenis • 12 apr., 9:14
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open
Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare
Extra • 10 apr., 12:06
„Mă consider sărac!” Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare! Ce a spus „Nasty” despre banii săi