Închide meniul
Foto

„M-am săturat de mizeria lui”. Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Este compromis definitiv”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 decembrie 2021, 9:07

„M-am săturat de mizeria lui”. Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Este compromis definitiv”

Anamaria Prodan, mesaj pentru Cătălin Botezatu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut şi a lansat acuzaţii extrem de grave în scandalul divorţului de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Vedeta s-a decis să dea cărţile pe faţă şi a spus că pentru ea antrenorul este „mort”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a divorţa de Anamaria Prodan după 15 ani de relaţie a făcut-o pe vedetă să iasă în public şi să îl desfiinţeze pur şi simplu pe antrenor. Mai mult, Anamaria Prodan este convinsă că Reghe va avea din ce în ce mai multe probleme din acest moment. „Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs! Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva. Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns”, a spus Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

Divorţul anului în România

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor divorţa după aproximativ 15 ani de căsnicie. Antrenorul a fost cel care a anunţat că a depus actele de divorţ chiar dacă agentul susţine că nu a primit nimic în acest sens. Reghecampf şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc alături de care va deveni tată de băiat la finalul lunii mai a anului viitor. Mai mult, se pare că cei doi s-au mutat deja împreună şi urmează să se căsătorească după ce divorţul de Anamaria Prodan se va oficializa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și