Închide meniul

"M-am speriat de ce bărbați sunt pe piață!" Mihaela are 43 de ani, e profesoară, a divorţat de o vedetă şi nu duce lipsă de oferte: "Sunt abordată de tineri de 30 de ani!"

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 5:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"M-am speriat de ce bărbați sunt pe piață!" Mihaela are 43 de ani, e profesoară, a divorţat de o vedetă şi nu duce lipsă de oferte: "Sunt abordată de tineri de 30 de ani!"

Facebook Mihaela Stanciu

Mihaela Stanciu a divorţat de Daniel Pancu

  • Mihaela Stanciu a divorţat de Daniel Pancu
  • Mihaela este profesoară

Mihaela Stanciu e profesoară la o şcoală din Pipera şi încă nu şi-a refăcut viaţa. Nu duce, însă, lipsă de "oferte" din partea bărbaţilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E treaba lui că și-a refăcut viața. Noi am divorțat în urmă cu doi ani, pe atunci nu erau împreună. Primul an de după divorț a fost unul de acomodare. Apoi m-am speriat de ce bărbați sunt pe piață. Am fost și sunt abordată de tineri în jurul vârstei de 30 de ani”, ne-a spus aceasta mai în glumă, mai în serios", a spus Mihaela Stanciu pentru Playsport

Mihaela Stanciu a vorbit despre divorţul de Daniel Pancu

Mihaela Stanciu a vorbit şi despre motivele care au dus la divorţul de Daniel Pancu. 

Reclamă

"Am fost împreună fix 22 de ani. După atâția ani de căsnicie, nu are cum să te despartă o amantă. Dacă au existat sau nu infidelități, peste asta treci într-o căsnicie de durată .  Nu am divorțat pentru că Daniel mă înșela. Punctele noastre de vedere, părerile noastre asupra mai multor aspecte nu mai aveau nimic în comun.

Căsnicia nu mai mergea. Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat. Ei erau obișnuiți cu absența lui Daniel, care era mai mult plecat, prin cantonamente, încă de când s-au născut.  Păi ce să vă zic, Daniel nu a apucat să schimbe niciodată vreun scutec. Asta era meseria lui. Și, la fel de rar îl văd și acum”, a mai spus Mihaela Stanciu, care este sora lui Nicolae Stanciu, fostul căpitan al Rapidului. 
 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine "atacă" selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Echipa naţională • 16 mart., 13:22
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine „atacă” selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Daniel Pancu, după Rapid - FCSB 4-0: "E greu de comentat ceva". Selecţionerul naţionalei U21 a spus unde s-a făcut diferenţa!
Liga 1 • 9 mart., 22:13
Daniel Pancu, după Rapid – FCSB 4-0: „E greu de comentat ceva”. Selecţionerul naţionalei U21 a spus unde s-a făcut diferenţa!
Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani
Diverse • 8 mart., 16:34
FOTO
Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani: „I-am spus că stau în pat!”
Daniel Pancu, alături de secundul lui Edi Iordănescu la meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari
Echipa naţională • 26 feb., 21:04
FOTO
Daniel Pancu, alături de secundul lui Edi Iordănescu la meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari! Cum au fost surprinşi