Închide meniul

"M-am speriat de ce bărbați sunt pe piață!" Mihaela are 43 de ani, e profesoară şi a divorţat de o vedetă: "Sunt abordată de tineri de 30 de ani!" Cu cine şi-a refăcut viaţa bărbatul celebru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 8:13

"M-am speriat de ce bărbați sunt pe piață!" Mihaela are 43 de ani, e profesoară şi a divorţat de o vedetă: "Sunt abordată de tineri de 30 de ani!" Cu cine şi-a refăcut viaţa bărbatul celebru

Facebook Mihaela Stanciu

Mihaela Stanciu a fost soţia lui Daniel Pancu

Andra Teodorescu făcea senzaţie în urmă cu 15 ani pe podiumurile de modă. Acum este într-o relaţie de aproape un an cu Daniel Pancu, cel care a divorţat de Mihaela, sora fostului coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Daniel Pancu şi Mihaela s-au despărţit după o relaţi de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună 2 copii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Stanciu, în vârstă de 43 de ani, a vorbit depre divorţul de fostul internaţional, Daniel Pancu. Mihaela Stanciu e profesoară la o şcoală din Pipera şi încă nu şi-a refăcut viaţa. Nu duce, însă, lipsă de "oferte" din partea bărbaţilor.

"E treaba lui că și-a refăcut viața. Noi am divorțat în urmă cu doi ani, pe atunci nu erau împreună. Primul an de după divorț a fost unul de acomodare. Apoi m-am speriat de ce bărbați sunt pe piață. Am fost și sunt abordată de tineri în jurul vârstei de 30 de ani”, ne-a spus aceasta mai în glumă, mai în serios", a povestit Mihaela Stanciu pentru Playsport.

Mihaela Stanciu a vorbit despre divorţul de Daniel Pancu

Mihaela Stanciu a vorbit şi despre motivele care au dus la divorţul de Daniel Pancu.

"Am fost împreună fix 22 de ani. După atâția ani de căsnicie, nu are cum să te despartă o amantă. Dacă au existat sau nu infidelități, peste asta treci într-o căsnicie de durată . Nu am divorțat pentru că Daniel mă înșela. Punctele noastre de vedere, părerile noastre asupra mai multor aspecte nu mai aveau nimic în comun.

Reclamă

Căsnicia nu mai mergea. Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat. Ei erau obișnuiți cu absența lui Daniel, care era mai mult plecat, prin cantonamente, încă de când s-au născut. Păi ce să vă zic, Daniel nu a apucat să schimbe niciodată vreun scutec. Asta era meseria lui. Și, la fel de rar îl văd și acum”, a mai spus Mihaela Stanciu, care este sora lui Nicolae Stanciu, fostul căpitan al Rapidului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și