"M-au acuzat de lucruri terifiante!" O femeie a fost dată afară de la job după ce a rămas însărcinată: "M-a lovit foarte mult, la nivel personal"

De Antena Sport
Publicat: 11 martie 2021, 13:34

Clubul de volei feminin din orașul italian Pordenone a dat-o în judecată pe Lara Lugli, pentru că aceasta a rămas gravidă, refuzând să-i plătească salariul pe o lună, chiar dacă ea evoluase în zilele respective.

Reclamă

Lara Lugli FB

În martie 2019, Lugli le-a comunicat celor de la Pordenone că a rămas gravidă. Clubul – în acele momente în liga a doua – i-a reziliat, pe loc, contractul. Mai mult, după ce a fost dată afară. Lara Lugli a pierdut sarcina. 

"M-a lovit foarte mult, la nivel personal. M-au acuzat de lucruri terifiante! Nu mi-au cerut niciodată să mă întorc înapoi la activitate", a spus Lara Lugli, conform  Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Ce s-a întâmplat între Lara Lugli şi clubul 

Sportiva, actualmente în vârstă de 41 de ani, a cerut plata salariului pe luna februarie 2019, bani pe care nu i-a primit nici până în ziua de astăzi. După ce a suferit un avort în aprilie, clubul a anunțat-o că ”în momentul în care a rămas gravidă avea 38 de ani și că era normal să anunțe dorința de a avea copii la acea vârstă”. Lugli a explicat că cei de la Pordenone îi cer aceste daune deoarece, după plecarea sa, ”ne-am dus în cap în campionat!”

Gruparea o acuză că a ascuns, intenționat, dorința de a rămâne gravidă în momentul semnării contractului, violând, astfel, ”buna înțelegere”. ”Chiar dacă nu este o jucătoare faimoasă în lume, nu se poate naște un precedent”, au mai spus reprezentanții clubului. Cazul a generat polemică în Italia. S-a cerut intervenția șefului Guvernului, Mario Draghi, precum și a lui Giovanni Malago, președintele Comitetului Olimpic Național. De asemenea, Laura Boldrini, deputat din partea Partidului Democrat, a anunțat că va face o interpelare în Parlament.

Reclamă

EMISIUNI

George Baltă, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Diverse • 9 mart., 19:03
Un club italian a dat în judecată o jucătoare care a rămas gravidă: ”Ne-am dus în cap în campionat!”
Ultimele știri
26
ian.
22:50
Denis Alibec, luat la țintă de Viorel Moldovan: ”Ce a făcut în Turcia? Acum se duce la Voluntari?” Nici George Pușcaș nu a scăpat!
26
ian.
22:20
Florin Prunea, atac la șefii FRF. „A fost o lipsă de respect cu Boloni”. Ce spune despre noul selecționer: „Edi Iordănescu începe să semene cu ei din prima zi”
26
ian.
22:00
”Pare că traduce, d-aia vorbește cu greutate! Zici că ești în filme western!” Ladislau Boloni, făcut praf de Mihai Stoica: ”Vorbești de Rădoi, descoperirea ta? Ronaldo?”
26
ian.
21:34
”Asta ar fi ajuns la jucători, ce ar fi înţeles?” Mihai Stoica îl contrează pe Ladislau Boloni: ”Nu ai cum să nu ai obiectiv în Liga Națiunilor!”
26
ian.
21:25
Marc Marquez a primit acceptul medicilor să revină pe pistă. Spaniolul și-a revenit după accidentul îngrozitor de anul trecut
26
ian.
20:40
Steliano Filip ratează derby-ul Dinamo – FCSB! Flavius Stoican: ”Pur și simplu este blocat psihic!”
26
ian.
19:51
Octavian Popescu are unul dintre cele mai mici salarii de la FCSB! ”Perla” de 100 de milioane de euro a lui Gigi Becali câștigă de cinci ori mai puțin decât căpitanul Tănase
26
ian.
19:02
Inter transferă de la o contracandidată la titlu! Lovitura pregătită de campioana Italiei
26
ian.
18:48
Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor, dorit de două echipe după ce a rămas fără impresar! Se așteaptă ofertele oficiale
26
ian.
18:03
”Edi trebuie să înțeleagă asta!” Anghel Iordănescu, sfat important pentru fiul său. Ce i-a transmis după ce a devenit selecționerul României
Top citite
Andrei Ivan are o relaţie cu o fostă gimnastă a României, după ce şi-a părăsit iubita, un cunoscut fotomodel din Belarus
1
Foto Andrei Ivan are o relaţie cu o fostă gimnastă a României, după ce şi-a părăsit iubita, un cunoscut fotomodel din Belarus
Close