Închide meniul

"M-au acuzat de lucruri terifiante!" O femeie a fost dată afară de la job după ce a rămas însărcinată: "M-a lovit foarte mult, la nivel personal"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 13:34

"M-au acuzat de lucruri terifiante!" O femeie a fost dată afară de la job după ce a rămas însărcinată: "M-a lovit foarte mult, la nivel personal"

Lara Lugli FB

Lara Lugli a fost dată afară

În martie 2019, Lugli le-a comunicat celor de la Pordenone că a rămas gravidă. Clubul – în acele momente în liga a doua – i-a reziliat, pe loc, contractul. Mai mult, după ce a fost dată afară. Lara Lugli a pierdut sarcina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-a lovit foarte mult, la nivel personal. M-au acuzat de lucruri terifiante! Nu mi-au cerut niciodată să mă întorc înapoi la activitate", a spus Lara Lugli, conform  Gazzetta dello Sport.

Ce s-a întâmplat între Lara Lugli şi clubul 

Sportiva, actualmente în vârstă de 41 de ani, a cerut plata salariului pe luna februarie 2019, bani pe care nu i-a primit nici până în ziua de astăzi. După ce a suferit un avort în aprilie, clubul a anunțat-o că ”în momentul în care a rămas gravidă avea 38 de ani și că era normal să anunțe dorința de a avea copii la acea vârstă”. Lugli a explicat că cei de la Pordenone îi cer aceste daune deoarece, după plecarea sa, ”ne-am dus în cap în campionat!”

Gruparea o acuză că a ascuns, intenționat, dorința de a rămâne gravidă în momentul semnării contractului, violând, astfel, ”buna înțelegere”. ”Chiar dacă nu este o jucătoare faimoasă în lume, nu se poate naște un precedent”, au mai spus reprezentanții clubului. Cazul a generat polemică în Italia. S-a cerut intervenția șefului Guvernului, Mario Draghi, precum și a lui Giovanni Malago, președintele Comitetului Olimpic Național. De asemenea, Laura Boldrini, deputat din partea Partidului Democrat, a anunțat că va face o interpelare în Parlament.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și