Închide meniul

"M-au făcut cerşetor!" Cum a fost umilit Leonard Doroftei înainte să plece definitiv din România: "Au ştiut să mă arunce şi să îmi pună piciorul pe piept!"

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 13:43

"M-au făcut cerşetor!" Cum a fost umilit Leonard Doroftei înainte să plece definitiv din România: "Au ştiut să mă arunce şi să îmi pună piciorul pe piept!"

Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească

Leonard Doroftei

  • Leonard Doroftei a plecat din România
  • Ce face fostul campion mondial în Canada

Doroftei a fost nevoit să îşi vândă şi casa şi a plecat în Canada, acolo unde antrenează la o sală de box din Montreal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna. În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacerea a fost alt eșec. M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești.

Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor am spus că e gata. Reprezint imaginea cuiva plecat de jos, care a încercat să facă ceva frumos, care a reușit să facă ceva frumos, da ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor", a dezvăluit Doroftei pentru Radio Sport 1. 

Reclamă

Leonard Doroftei a dezvăluit cum s-a decis cum a plecat din România

Leonard Doroftei a dezvăluit şi cum s-a decis să plece din România.  A lua decizia împreună cu familia. 

Am avut o ședință de familie. Eu am fost pentru Ploiești, nevasta pentru București, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper că sunt aici în vacanță. Însă acum nu mai este vorba despre mine sau despre soția mea, ci de viitorul copiilor mei.

Reclamă

Cu ce pot eu să-i ajut pe mai departe?! Dacă mi-ai luat afacerea, cu ce mai pot ajuta copiii mei mai departe?!M-au sufocat cu taxe, cu plăți, pur și simplu. Nu mi-au dat șansa nici măcar să-mi revin, după tot ceea ce s-a întâmplat", spunea Doroftei într-un interviu la Antenastars. 

Leonard Doroftei a fost președinte al Federației Române de Box în perioada 2012-2015. El a renunțat la această functie în urma conflictelor pe care le-a avut cu ceilalți conducători.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă
Diverse • 12 apr., 17:15
FOTO
Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă. Vanessa a făcut senzație într-un costum de baie roz
Ce a putut face fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său dădea totul pentru a o lua de la zero
Diverse • 11 apr., 9:26
Ce a putut face fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său dădea totul pentru a o lua de la zero
Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada, în timp ce fiul său a adunat deja o avere
Diverse • 8 apr., 12:45
FOTO
Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada, în timp ce fiul său a adunat deja o avere
Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Diverse • 25 mart., 19:07
FOTO
„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească
Diverse • 13 mart., 16:36
FOTO
„Râdeau de mine!” Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească: „Mamă, cum l-am bătut! L-am rupt!”