Închide meniul

"M-au întrebat dacă am arme, conturi bancare!" Calvarul unui jucător de tenis, acuzat că are legături cu mafia

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 8:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

"M-au întrebat dacă am arme, conturi bancare!" Calvarul unui jucător de tenis, acuzat că are legături cu mafia

Marca

Enrique Lopez Perez a fost acuzat de legături cu mafia din Armenia

  • Enrique Lopez Perez dă în judecată ATP
  • Anunţul făcut de ATP

Deşi justiţia din Spania l-a declarat nevinovat, Perez nu a putut juca tenis timp de 8 luni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Totul a început la US Open în urmă cu doi ani. A fost o investigație și oamenii de la TIU au venit să îmi ceară telefonul. M-au întrebat dacă vreau să cooperez și am spus că da. Apoi, eram în vacanță la Roma când Garda Civilă mi-a spus că trebuie să vin la Madrid să depun mărturie deoarece sunt investigat în acest proces. Nici nu aveam un avocat la acel moment. Am mers la poliție și au început să mă întrebe de mafia din Armenia.

M-au întrebat dacă am avut arme, proprietăți, dacă am bani, dacă mi-am cumpărat mașini, câte conturi bancare am, dacă am criptomonede. O serie de lucruri nebunești la care am răspuns cu nu. Nu știu cum au ajuns la mine, dar se pare că numele meu a apărut în niște discuții. Nu am nimic în comun cu mafia din Armenia. Mi-au spus că și Interpol e implicată în acest caz, dar am fost declarat nevinovat”, a spus Enrique Lopez pentru Marca.

Reclamă

Perez: "Îi voi da în judecată"

"Apoi am primit o scrisoare din partea ATP, în care mi se spunea că am fost suspendat temporar pentru că sunt implicat în această anchetă. Acum 10 zile am primit o altă scrisoare prin care sunt anunțat că sunt eliberat de orice suspiciune și de către TIU.
TIU s-a considerat însă deasupra justiției din Spania și a decis să rejudece cazul, deși eu am fost exonerat de orice acuzație. Ei nu mi-au permis să joc deși nu erau alte probe.

Este un non-sens și un abuz, așa că îi voi da în judecată. Am făcut un apel la TAS, dar voi începe un proces și în Spania impotriva ATP. Să îmi explice de ce m-au suspendat. Am pierdut 100 de mii de euro din cauza lor. Plus că a trebuit să plătesc și avocații”, a explicat Perez.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile