Închide meniul

"Mă instiga să n-am nevoie de el!" O fostă iubită a făcut dezvăluiri despre Ion Ţiriac, din perioada în care acesta nu era miliardar: "Povestea a durat 8 ani!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 7:38

"Mă instiga să n-am nevoie de el!" O fostă iubită a făcut dezvăluiri despre Ion Ţiriac, din perioada în care acesta nu era miliardar: "Povestea a durat 8 ani!" 

Inquamphotos / Ovidiu Micsik via Hepta

Detalii oferite de o fostă iubită a lui Ion Ţiriac

"Noi ne-am nimerit şi prost. El cu foarte puţină forţă de iubit, eu cu foarte multă. Plus că el era la începutul succesului în afaceri. Atunci îi plăcea să devină un personaj important. Eram ambii foarte mult timp plecaţi în direcţii diferite. Mi-a spus un lucru important după ce s-a terminat relaţia. Mi-a spus că dacă aş fi vrut să fie o relaţie mai puternică ar fi trebuit să lupt. Eu n-am luptat pentru că nici eu nu ştiam ce este.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El era omul care m-a instigat să fac foarte multe, ca să-i arăt că pot să fac singură. Mă instiga tot timpul să n-am nevoie de el. Cam aşa a fost cu Ţiriac. În plus, mie nu mi-a plăcut să-l tot caut. El aştepta şi mă suna într-un final. Pentru mine povestea a durat opt ani. Pentru el, doi. Dar nu m-a lăsat. Mă suna din când în când. De fiecare dată când ne vedeam era ca şi cum nu s-a întâmplat nimic”, a dezvăluit Adriana Ikim, care a scris despre relaţia cu Ţiriac şi în cartea "Manechin în două lumi".

Adriana Ikim a ajuns la psihiatru din cauza lui Ion Ţiriac

Pentru a putea trece peste despărţirea de Ion Ţiriac, Adriana Ikim a ţinut cont de sfatul unei prietene pentru a merge la psihiatru.

"Toată viaţa am râs de medicii psihiatri. O consultaţie la un psihiatru mi se părea o pierdere de vreme, şi eram foarte mândră că nu am apelat niciodată la ei. Doar eram o fiinţă puternică, puteam ieşi singură la liman din orice încercare oricât de greu ar fi fost, nu-i aşa? Ei bine, uite că nu reuşeam! Am ascultat-o pe Patricia şi mi-am reţinut, la telefon, o oră de consultaţie”, a mai dezvăluit Adrian Ikim.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și