Închide meniul

"Mă târâsem prin noroi!" Moment teribil pentru o vedetă din România: "Am avut teama că voi fi împuşcată în spate!"

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 10:24

Reclamă
"Mă târâsem prin noroi!" Moment teribil pentru o vedetă din România: "Am avut teama că voi fi împuşcată în spate!"

Instagram Nadia Comăneci

Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a dezvăluit în "Scrisori către o tânără gimnastă” momentele teribile prin care a trecut când a trecut graniţa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi părăsisem țara și lăsasem în urmă tot ce iubeam. Mă târâsem prin noroi și apă, peste câmpuri înghețate, traversasem garduri de sârmă ghimpată, tot timpul cu teama că voi fi împușcată în spate”, a spus Nadia Comăneci în „Scrisori către o tânără gimnastă”, conform Prosport

  • Click aici pentru a te înscrie în concursul WorkOut from Home, care îţi poate transforma casa într-o sală de fitness! Super-premii te aşteaptă aici!

Imediat după ce a trecut graniţa, Nadia Comăneci a fost întâmpinată de doi poliţişti maghiari.

Când poliția mi-a văzut actele de identitate, mi s-a oferit imediat posibilitatea de a rămâne în Ungaria. Și acum stau să mă gândesc de ce le-am părut așa importantă. Cariera mea se terminase. Alți doi din grup primiseră azil, dar celorlalți li s-a spus că vor fi dați înapoi a doua zi. Le-am spus polițiștilor că rămân numai dacă i se permite întregului grup. Am venit împreună, rămânem împreună!”, a mai spus Nadia Comăneci.

Transformare uluitoare a fiului Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci trăieşte o viaţă de nota 10. După ce a scris o pagină de istorie în gimnastică, "Zeiţa" de la Montreal se bucură de viaţa de familie. Locuieşte alături de soţul ei, Bart Conner, în Statele Unite.

Reclamă

Cuplul celebru are o vilă evaluată la 400.000 de dolari în orăşelul Norman, aflat în propiere de Cleveland, Ohio. Căsătoriţi în 1996, cei doi îl au alături pe fiul lor Dylan. Puştiul care urmează să împlinească 15 ani a fost mereu sub lumina reflectoarelor.

Dylan îşi doreşte să calce pe urmele părinţilor. Este un împătimit al sportului şi a câştigat deja un concurs de gimnastică. Practică şi fotbal, hochei, golf şi înot.

Copilul Nadiei Comăneci seamănă leit cu Bart Conner (62 de ani), cel care a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 1984.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și