Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea face ravagii cu noul ei film! A strălucit pe covorul roşu, la premieră: “Frumuseţe supremă!”

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 18:43

Reclamă
Mădălina Ghenea face ravagii cu noul ei film! A strălucit pe covorul roşu, la premieră: “Frumuseţe supremă!”

Mădălina Ghenea face ravagii cu noul ei film

Mădălina Ghenea/ Colaj Instagram

Mădălina Ghenea face ravagii cu noul ei film. La premiera peliculei în care joacă, românca a atras toate privirile şi a primit sute de comentarii din partea fanilor ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea este singură, după ce s-a despărţit în această toamnă de Grigor Dimitrov, tenismenul bulgar. Cei doi au format un cuplu timp de câteva luni, iar frumoasa românca în însoţea pe iubitul ei la toate turneele la care participa.

Mădălina Ghenea face ravagii cu noul ei film

Mădălina Ghenea are rolul principal în filmul „Deep Fear”, film care s-a lansat în Londra pe 30 octombrie. Pelicula poate fi vizionată şi pe o platfomră de streaming, iar în câteva zile de la lansare, ocupă primul loc în mai multe ţări din lume.

Filmul în care apare Mădălina Ghenea este pe primul loc în ţări din America de Sud şi Africa, în România nefiind lansat încă pe platforma de streaming.

La premiera filmului în care joacă rolul principal, Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roşu. Frumoasa românca a îmbrăcat o rochie lungă, aurie, cu care a atras toate privirile. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Reclamă

Cea mai frumoasă din lume!”, „O zeiţă!” şi „Frumuseţe supremă”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Mădălina Ghenea le-a primit pe contul ei de Instagram.

Românca a dezvăluit şi ce sacrificii a făcut în timpul filmărilor. Ghenea a declarat că a fost cea mai grea experienţă din viaţa ei, însă şi una plină de provocări.

„A fost cea mai grea experiență din viața mea, dar și cea mai incitantă, au fost șapte săptămâni foarte lungi și intense în care am descoperit o parte din mine despre care nu credeam că există. Din păcate clima nu a fost de partea noastră și de aceea, pe lângă cele 12/13 ore de muncă pe zi, frigul, mai ales cel perceput în apă, a îngreunat totul”, a declarat Mădălina Ghenea, pentru Hollywood Reporter.

Reclamă 4 / 0/3

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

„Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și