Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea, părăsită pentru fosta soție a fiului lui Ion Țiriac. Detalii incendiare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 19:15

Mădălina Ghenea, părăsită pentru fosta soție a fiului lui Ion Țiriac. Detalii incendiare

Mădălina Ghenea, părăsită pentru fosta soție a fiului lui Ion Țiriac

Colaj cu Mădălina Ghencea, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac / Hepta

Celebra Mădălina Ghenea a fost părăsită pentru fosta soție fiului lui Ion Țiriac. Matei Stratan e omul care a dat-o pe renumita actriță pentru Ileana Lazariuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Țiriac Jr, trăiește de câteva luni o poveste de dragoste alături de Matei Stratan.

Mădălina Ghenea, părăsită pentru fosta soție a fiului lui Ion Țiriac

Lazariuc și Stratan au fost surprinși împreună zilele trecute, într-un club din Capitală, conform cancan.ro. Evident, Bărbatul a achitat nota de plată.

Matei Stratan s-a iubit cu femei cunoscute, una dintre ele fiind Mădălina Ghenea. Cu celebra actriță are și un copil.

De cealaltă parte, Ileana Lazariuc a avut un mariaj de 17 ani cu fiul cel mare al lui Ion Țiriac. Cei doi au împreună și doi copii. Divorțul a avut loc în mare secret.

Reclamă

Nu în ultimul rând, Ion Țiriac Jr. și-a găsit și el pe altcineva. Fiul miliardarului român formează un cuplu cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea.

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea nu se mai ascund

Ion Ion și Sorana au postat pe Insta Story o imagine cu Muntele Everest, surprinsă din fix același loc. Asta în contextul în care fiul magnatului român anunțase că visul lui ar fi să ajungă pe ”acoperișul lumii”.

”Un copil foarte mic și un munte foarte mare”, a scris Sorana Cîrstea. ”Câteodată, un vis din copilărie are legătură cu destinația”, a scris și Ion Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul lui Ion Țiriac s-a pregătit temeinic pentru acest episod. Ion Ion Ţiriac a postat pe Instagram, în ultima perioadă, mai multe imagini în care este surprins la sala de forţă, acolo unde acesta nu se joacă, chiar dacă are 45 de ani.

Fiul magnatului Ion Ţiriac se laudă pe reţelele de socializare cu anumite exerciţii pe care le face la sala de forţă, cum ar fi repetări „la picioare” cu 500 de kilograme.

O altă postare este însoţită de mesajul „Eu? Eu nu pot renunţa niciodată. Acest om nu poate atinge eşecul. Niciun eşec”. Ţiriac este de asemenea surprins în timpul unui exerciţiu.

Mădălina Ghenea, suportera Universităţii Craiova

Mădălina Ghenea le-a spus italienilor că este suportera Universităţii Craiova şi că a moştenit de la tatăl ei pasiunea pentru fotbal.

„Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei”, a declarat Ghenea pentru Corierre dello Sport.

Mădălina Ghenea şi-a declarat susţinerea pentru Craiova şi în urmă cu trei ani, după un meci amical câştigat de România cu 1-0 în faţa Suediei.

„După o pauză de patru ani, galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”, a scris ea la acel moment pe contul de Instagram

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și