Magda Ciumac a rupt tăcerea. Acuzaţiile pe care i le aduce lui Tolea şi soţiei lui: "Nu a plătit nimic!" Ce face acum femeia

De Antena Sport
Publicat: 13.04.2021, 12:22

Magda Ciumac, fosta soţie a lui Tolea Ciumac, a vorbit despre relaţie pe care fiul său o are cu luptătorul MMA. Femeia îl acuză pe Tolea că nu se mai interesează de Alexandru, care are 15 ani.

Magda Ciumac spune că Tolea nu mai ţine legătura cu fiul său. Răspunsul a fost dat în momentul în care a fost întrebată dacă luptătorul şi-a sunat fiul în ultimii ani. 

Alexander este în primul an de liceu. Face 15 ani în luna august. Tolea nu a mai vorbit cu el. Fiecare oferă ce are în suflet”, a spus Magda Ciumac pentru Fanatik

Magda Ciumac a vorbit şi despre procesul pe care l-a avut cu Alina Rotaru, actula soţie a lui Tolea. Magda a dat-o în judecată pe soţia lui Tolea Ciumac după ce femeia i-a adus mai multe acuzaţii pe care nu areuşit să le demonstreze.

Magda Ciumac susţine că Alina Rotaru a pierdut procesul, dar că soţia lui Tolea încă nu a achitat daunele morale. 

Clar am câștigat. Când am câștigat, ea a făcut apel. Vezi Doamne, nu a știut de proces, dar a știut toată țara! Am câștigat, dar nu a plătit încă nimic”, a mai spus Magda Ciumac. 

Fosta soţie a lui Tolea Ciumac face naveta între România şi Italia şi spune că singurul lucru care contează este sănătatea. 

Antena 1
Tinerele românce care au dezvoltat o aplicație împotriva agresiunii. Sunt eleve ale unui liceu din București
Top citite
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo
1
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo
Ultimele știri
30 iulie, 0:00 Universitatea Craiova – FK Laci 0-0 | Laurenţiu Reghecampf, debut dezastruos în Bănie. „Încerc să-i fac pe jucători să înţeleagă că s-a terminat!”. Ce a spus despre eliminarea ruşinoasă din Conference League 30 iulie, 0:00 Universitatea Craiova – FK Laci 0-0 | „Nu pot că cred că nu ne-am calificat!” Dan Nistor, în stare de şoc după umilinţa cu albanezii: „O seară şi o pagină din istorie neagră” 23:20 Universitatea Craiova – KF Laci 0-0. Ce făcurăţi, muică?! După FCSB, şi Craiova a fost umilită în Conference League! Debut de coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf 23:00 UPDATEMERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo 22:56 „Minunea de la Erevan!” Aroganţa dinamoviştilor după ce FCSB a fost umilită în Europa: „Adăugăm un mesaj pentru Meme” 21:55 VideoROMÂNII DE AUR! „Am muncit, nu trebuie să cedez!” Cum a reuşit Constantina Diţă să devină campioană olimpică în 2008! Atletul care îi poate călca pe urme la Tokyo 21:40 Jocurile Olimpice 2020 | Explicaţii uluitoare ale algerianului care s-a retras pentru a nu înfrunta un algerian. „Sunt mândru. Mă bucur că am înfuriat ‘entitatea sionistă'” 21:22 Fanii lui FCSB au pus tunurile pe un jucător după umilinţa cu Şahtior Karagandy. „Câte meciuri trebuie să mai facă praf? Ajunge!” 21:08 Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d) | „Au început să ne bată toți desculții! Să le fie ruşine!” Jucătorii de la FCSB, făcuţi praf după ce au fost umiliţi de locul 11 din Kazahstan: „Todoran e secund! Îmi e milă!” 20:55 Sepsi – Spartak Trnava 1-1 (3-4 d.l.d)! Dramatism la Sfântu Gheorghe! Sepsi, eliminată la lovituri de departajare. Achahbar şi Rep au ratat de la 11 metri!
Close