Închide meniul

"Mai ai o iubită?" / "Nu sunt lesbiană!" Bianca Andreescu şi dialogul care a făcut înconjurul planetei: "Să clarificăm asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 10:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Mai ai o iubită?" / "Nu sunt lesbiană!" Bianca Andreescu şi dialogul care a făcut înconjurul planetei: "Să clarificăm asta!"

Instagram Bianca Andreescu

Bianca Andreescu

Un fan i-a pus Biancăi Andreescu o întrebare inedită. "Mai ai o iubită?", a fost întrebarea la care Bianca Andreescu a răspuns imediat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu sunt lesbiană, să clarificăm asta”, a fost răspunsul prompt al Biancăi Andreescu. 

Ion Ţiriac, dezvăluiri fără precedent despre Bianca Andreescu

Ion Ţiriac e de părere că viitorul tenisului românesc nu este unul bun. România se mândreşte acum cu Simona Halep, care este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. 

România mai putea avea o jucătoare de top. Este vorba de Bianca Andreescu. Jucătoarea de origine română a decis să reprezinte Canada. Ion Ţiriac a vorbit despre motivele pentru care Bianca Andreescu a plecat cu familia din România şi s-a mutat în Canada.

Reclamă

"Bianca Andreescu s-a mutat de la Pitești în Canada și îți câștigă US Open. De ce? La Pitești, în era modernă, după 1990, n-a avut mingi de tenis și n-a avut teniși! Atunci, ne uităm cu toții în oglindă și spunem: «Ce-am păcătuit, oare?»", a afirmat Ion Țiriac în cadrul emisiunii „Rețeaua de Idoli”, de la TVR 2.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și