Închide meniul

Mai mulţi asasini au murit după un atac armat în fieful lui "El Chapo", cel mai mare traficant de droguri

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 11:47

Mai mulţi asasini au murit după un atac armat în fieful lui "El Chapo", cel mai mare traficant de droguri

Twiter

El Chapo

    Forţele de securitate au găsit pe un drum neasfaltat şapte cadavre, întinse lângă o camionetă găurită de gloanţe. Aparent, cei ucişi erau asasini din cartelurile de infractori, căzuţi într-o confruntare armată.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Majoritatea purtau echipament tactic şi veste, dar şi o singură armă de foc, a declarat ministrul securităţii publice, Cristobal Castaneda. "Evident este vorba de o luptă între bande sau grupuri infracţionale organizate", a adăugat el.

    În urma unui alt atac asupra unui oraş mic au murit alţi nouă oameni, dintre care se presupune că şapte erau localnici. Doi nu au fost încă identificaţi; unul din ei avea asupra sa un pistol-mitralieră AK-47, a menţionat Castaneda, scrie Agerpres.

    Reclamă

    Violenţa din Mexic a continuat însă să crească, iar anul trecut numărul crimelor a atins un nou record.

    Reclamă

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    El Chapo în arest
    Diverse • 20 iul., 12:12
    Ce a ajuns să mănânce în pușcărie El Chapo, traficantul cu o avere de 10 miliarde de dolari!
    Emma Coronel
    Diverse • 6 iul., 12:19
    Cum s-a pozat soția lui El Chapo de ziua ei! Celebrul traficant, închis în SUA, nu o va mai putea atinge niciodată
    Diverse • 1 iul., 14:34
    Cu ce se ocupă singurul fiu al lui El Chapo care nu a fost arestat! Fraţii săi conduc un imperiu al drogurilor de 9 miliarde de dolari
    El Chapo în arest
    Diverse • 15 iun., 16:46
    El Chapo, acuzat că a făcut ”trădarea supremă” în lumea traficanților de droguri!
    Diverse • 26 mai, 9:13
    Interlopul român care ar avea legături cu El Chapo, protejat de procurorii anticorupție din Mexic