Închide meniul
Foto

Mama Asianei Peng, atac la Anamaria Prodan: „Da, dânsa era pe post de Caciuc acum 13 ani! A uitat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 19:03 / Actualizat: 24 martie 2023, 22:17

Mama Asianei Peng, atac la Anamaria Prodan: „Da, dânsa era pe post de Caciuc acum 13 ani! A uitat!”

Anamaria Prodan este în plin scandal de divorţ cu Laureniu Reghecampf

Instagram / Fanatik

Mama Asianei Peng, atac la Anamaria Prodan. Silvana Peng, mama Asianei, iubita lui Luca Reghecampf, a lansat un atac dur la adresa Anamariei Prodan. Aceasta face apel la soţia lui Laurenţiu Reghecampf pentru a nu-i mai asocia fiica cu amanta Corina Caciuc. Mai mult, Silvana Peng spune că şi Anamaria Prodan a fost pe post de amantă în urmă cu 13 ani, când Laurenţiu Reghecampf era căsătorit cu Mariana, prima soţie a sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Asianei Peng, atac la Anamaria Prodan

Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc. A uitat probabil că a despărțit o familie!
Cred că fuge, îi e frică tare, o simt, îi e frică, vă spun eu. Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, ”amantele, femeile” și așa mai departe.

Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, ”prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e”, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri„, a spus Silvana Peng pentru fanatik.ro.

Mama Asianei Peng, atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Mama Asianei Peng a rupt tăcerea. Silviana Peng a vorbit despre relația pe care o are fiica ei cu Luca Reghecampf, copilul pe care tehnicianul îl are cu Mariana Pfeiffer. Când a fost întrebată despre Corina Caciuc, femeia a cedat nervos. Silviana Peng nu își dorește să o vadă pe amanta lui Laurențiu Reghecampf. Nu s-a ferit să amintească zvonurile care au apărut despre Caciuc. Tânăra originară din Deva a fost chiar și iubita artistului Kamara.

N-o fi totul real, or mai lipsi diverse, or mai fi puse în plus, dar firul e totuși același. Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta.

Reclamă

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat.

Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?„, a declarat Silviana Peng pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mama Asianei Peng, atac la Anamaria Prodan
  • Ce a putut să spună despre soţia lui Laurenţiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și