Închide meniul
Foto

Mama lui Cristi Borcea pune la pământ o clădire emblematică din România! Ce va construi în locul ei. Proiect de milioane de euro

Reclamă

Publicat: 21 martie 2024, 16:57

Mama lui Cristi Borcea pune la pământ o clădire emblematică din România! Ce va construi în locul ei. Proiect de milioane de euro

Mama lui Cristi Borcea pune la pământ o clădire emblematică din România

Elena Borcea este mama lui Cristi Borcea / Colaj Impact/AS.ro

Mama lui Cristi Borcea a primit avizul şi va pune la pământ o clădire emblematică din România. Elena Borcea dă marea lovitură alături de un fost acţionar al lui Dinamo. Este vorba despre Gigi Neţoiu, iar la mijloc este un proiect de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Borcea a ajuns să se ocupe de toate afacerile lui Cristi Borcea şi are o avere uriaşă. Pnsionara în vârstă de 73 de ani ar fi devenit astfel „cea mai bogată femeie din România”. „Leonidas” a tot anunţat, în ultimii ani, că mama lui este singura femeie în care are încredere.

Mama lui Cristi Borcea pune la pământ o clădire emblematică din România

Potrivit profit.ro, Elena Borcea şi Gigi Neţoiu tocmai au primit aviz pentru a demola celebrul restaurant „Doi Cocoşi”, din nordul Bucureştiului. În loc vor construi un ansamblu rezidenţial cu 102 apartamente.

Urmează să fie puse la pământ toate cele 7 corpuri de clădiri din complex: un minihotel, o sală de forţă, birouri, un magazin şi mai multe ateliere. Ansamblul rezidenţial care va fi construit va avea două subsoluri, parter şi 9 etaje, ultimele 3 retrase. Noua construcţie va avea o suprfaţă desfăşurată de circa 18.700 de metri pătraţi, anunţă sursa citată anterior.

Restaurantul Doi Cocoşi este extrem de cunoscut în România. Are o istorie de mai bine de 100 de ani şi a fost construit iniţial ca han. După ca a fost transformat în restaurant a găzduit petreceri epice. Acolo s-ar fi rezolvat cele mai importante transferuri din fotbalul românesc, dar au fost şi sărbătorite titluri din Liga 1 şi victorii ale echipei naţionale a României.

Reclamă

Familia lui Cristi Borcea mai are în lucru un proiect rezidenţial în zona de sud a constanţei. De el se ocupă Patrick Borcea, unul dintre cei 9 copii pe care îi are fostul patron de la Dinamo.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre pensionara de 73 de ani devenită „cea mai bogată femeie din România”

Cristi Borcea și-a trecut toate bunurile pe numele mamei lui, după ce a avut probleme cu legea și a plătit prejudicii de milioane de euro.

Elena Borcea se ocupă de cele mai importante afaceri ale familiei și are un cuvânt greu de spus la fiecare decizie importantă care se ia.

Reclamă 4 / 0/3

(Moderator: Despre dânsa se spunea că este cea mai bogată femeie din România, că ați trecut totul pe numele dânsei…) Dacă nu e mama, atunci cine? În mama am cea mai mare încredere! Da (n.r. dacă în continuare are cea mai mare parte a bunurilor pe numele dânsei), păi ce să fac?

Eu am pe numele mamei. (Moderator: Absolut tot?) Bine, sunt și la Patrick, și la Coco. Nu (n.r. nu are nimic pe numele lui). Nu sunt nici în politică, nu am niciun dosar…„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Potrivit impact.ro, Elena Borcea a ajuns posesoarea unor afaceri estimate, în urmă cu trei ani, la peste 300 de milioane de euro. A ajuns în această situaţie chiar dacă a absolvit doar liceul.

Mama lui Cristi Borcea deține o firmă ce comercializează combustibil, iar afacerea este estimată la valoarea de aproximativ 120 de milioane de euro. Mai deţine şi o firmă de construcții de renume. Toate afacerile i-au fost dăruite chiar de către fostul acţionar al celor de la Dinamo. Totuși, în ciuda acestor sume, părinții lui Cristi Borcea, Elena și Stere Borcea trăiesc modest, având o casă în zona Pantelimon din București.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Înaintea căsniciei cu Valentina Pelinel, omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și