Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, dezvăluiri despre pensionara de 73 de ani devenită „cea mai bogată femeie din România”. Ce avere fabuloasă are!

Publicat: 20 decembrie 2023, 18:33

Reclamă
Cristi Borcea, dezvăluiri despre pensionara de 73 de ani devenită „cea mai bogată femeie din România”. Ce avere fabuloasă are!

Cristi Borcea, dezvăluiri despre pensionara de 73 de ani devenită "cea mai bogată femeie din România"

Mama lui Cristi Borcea are o avere uriaşă / Colaj AS.ro

Cristi Borcea a venit cu noi dezvăluiri despre pensionara de 73 de ani devenită „cea mai bogată femeie din România”. Fostul patron al lui Dinamo și-a trecut toate bunurile pe numele mamei lui, după ce a avut probleme cu legea și a plătit prejudicii de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri care are 9 copii cu 4 femei este încântat de decizia pe care a luat-o și anunță că Elena Borcea este cea în care are cea mai mare încredere. Averea ei este una cu adevărat fabuloasă.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre pensionara de 73 de ani devenită „cea mai bogată femeie din România”

Elena Borcea se ocupă de cele mai importante afaceri ale familiei și are un cuvânt greu de spus la fiecare decizie importantă care se ia.

(Moderator: Despre dânsa se spunea că este cea mai bogată femeie din România, că ați trecut totul pe numele dânsei…) Dacă nu e mama, atunci cine? În mama am cea mai mare încredere! Da (n.r. dacă în continuare are cea mai mare parte a bunurilor pe numele dânsei), păi ce să fac?

Eu am pe numele mamei. (Moderator: Absolut tot?) Bine, sunt și la Patrick, și la Coco. Nu (n.r. nu are nimic pe numele lui). Nu sunt nici în politică, nu am niciun dosar…„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Reclamă

Potrivit impact.ro, Elena Borcea a ajuns posesoarea unor afaceri estimate, în urmă cu trei ani, la peste 300 de milioane de euro. A ajuns în această situaţie chiar dacă a absolvit doar liceul.

Mama lui Cristi Borcea deține o firmă ce comercializează combustibil, iar afacerea este estimată la valoarea de aproximativ 120 de milioane de euro. Mai deţine şi o firmă de construcții de renume. Toate afacerile i-au fost dăruite chiar de către fostul acţionar al celor de la Dinamo. Totuși, în ciuda acestor sume, părinții lui Cristi Borcea, Elena și Stere Borcea trăiesc modest, având o casă în zona Pantelimon din București.

Cristi le-a spus de nenumărate ori că le poate ridica o vilă, ori le poate cumpăra alta într-o zonă mai frumoasă. Au spus mereu că nu pleacă din căsuța lor, din liniștea lor. Că ceea ce au le ajunge binemersi, nu au nevoie de mai mult. Sunt oameni simpli, modești, familiști”, au declarat surse apropiate ale familiei Borcea, în 2020, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a luat o decizie radicală în afaceri

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo (Coco). Cu a doua soție, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. „Leonidas” are trei copii și căsnicia actuală, cu Valentina Pelinel, pe Milan și gemenele Indira și Rania.

Cristi Borcea are peste 2.500 de angajați și nu mai este dispus să se implice total în afaceri. Vrea să se dedice mai mult familiei şi a hotărât să își lase afacerile pe mâinile fiilor săi cei mari. A purtat deja discuții cu Patrick și Coco și i-a anunțat ce îi așteaptă.

Coco și cu Patrick să ducă mai departe ei (n.r. afacerile). Eu nu o să mă opresc niciodată, dar o să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport… cea mai mare bucurie a mea este să mă duc la sport, să merg în vacanțe. E prima dată de când mă știu, primul an în care nu apucasem să fac o oră de plajă. Am fost în Abu Dhabi săptămâna trecută și acolo am apucat să fac și eu plajă. Nu a existat la mine așa ceva.

Am avut și o discuție cu băieții, eu din ce în ce o să îmi restrâng implicarea și timpul și trebuie să se implice ei. Gata, eu trebuie să mă bucur de viaţa cu Valentina, de copii, de familie„, a precizat fostul patron al lui Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și