Închide meniul

Mama lui Ronaldinho are COVID-19! Fostul Balon de Aur a făcut anunțul pe Twitter: ”Vă mulțumesc pentru rugăciuni și afecțiune”

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 20:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Mama lui Ronaldinho are COVID-19! Fostul Balon de Aur a făcut anunțul pe Twitter: ”Vă mulțumesc pentru rugăciuni și afecțiune”

Captură Twitter

Ronaldinho a anunțat că mama sa are COVID-19 și i-a rugat pe fanii săi să se roage pentru ea

Ronaldinho Gaucho a făcut anunțul pe platforma Twitter, acolo unde i-a rugat pe toți cei care îl urmăresc să își îndrepte energiile pentru a o ajuta pe mama sa să își revină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dragi prieteni, mama mea are Covid și luptăm toți pentru ca ea să se recupereze curând. Este la terapie intensivă și primește toate îngrijirile.

Vă mulțumesc în avans pentru toate rugăciunile voastre, energiile pozitive și afecțiunea. Multă putere!”, a fost mesajul fostului jucător al Barcelonei.

Ronaldinho a avut și el COVID-19 și a făcut anunțul tot online

Fostul superstar al fotbalului mondial, a anunțat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la sfârșitul lunii octombrie, prin intermediul unei rețele de socializare.

Reclamă

Fostul fotbalist de la Barcelona și Paris Saint-Germain a apărut pe Instagram și a precizat că se află deja în Belo Horizonte, acolo unde s-a izolat pentru a nu pune pe nimeni în pericol

Brazilianul a explicat atunci că ar fi trebuit să fie prezent la un eveniment și le-a cerut scuze organizatorilor pentru faptul că nu va putea fi prezent.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și