Închide meniul

Mama lui Zaniolo, atac brutal la adresa Mădălinei Ghenea! "E aproape de vârstă cu mine. Nu sunt absolut deloc de acord"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 5:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Mama lui Zaniolo, atac brutal la adresa Mădălinei Ghenea! "E aproape de vârstă cu mine. Nu sunt absolut deloc de acord"

Mădălina Ghenea a făcut dezvăluiri terifiante după ce a fost jefuită la Roma

Mădălina Ghenea, cu ochii în lacrimi / Profimediaimages

”Nu sunt absolut deloc de acord cu faptul că el se vede acum cu această femeie, care e aproape de vârstă cu mine. Noi încercăm să-l facem să gândească atent tot ce face, însă, din păcate, această poveste a ajuns pe primele pagini ale presei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unii oameni cred că noi îl sfătuim greșit, dar noi i-am transmis cu totul altceva în această poveste”, a declarat Francesca Costa, potrivit Football Italia.

Mădălina Ghenea a negat că se află într-o relație cu Nicolo Zaniolo

Mădălina Ghenea a negat că este într-o relaţie cu Nicolo Zaniolo (21). Românca a venit cu lămuriri şi a ţinut să asigure că doar a glumit cu fotbalistul lui AS Roma pe reţelele de socializare.

Mai mult, actriţa a apelat la avocaţi în încercarea de a face lumină. "Nu este adevărat că Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo sunt împreună. S-au întâlnit o singură dată", se transmite într-un comunicat oficial postat de Ghenea pe contul de Instagram.

"Dragilor. În aceste zile, s-au spus și scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere, griji și tristețe. Consider că a sosit momentul să clarific această situație și să fiu cât mai clară şi mai transparentă, deoarece există persoane rănite, care suferă.

Reclamă

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu 'în căutarea unui soţ'", a spus Mădălina, pe reţelele de socializare. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și