Închide meniul
Foto

Mama singură cu 3 copii a dat detalii despre cum a fost ajutată de milionarul român de doar 28 de ani: „Un om cu suflet mare”

Publicat: 5 octombrie 2024, 9:03

Reclamă
Mama singură cu 3 copii a dat detalii despre cum a fost ajutată de milionarul român de doar 28 de ani: „Un om cu suflet mare”

Mama singură cu 3 copii a dat detalii despre cum a fost ajutată de milionarul român de doar 28 de ani

Caius Covrig / AntenaSport

Mama singură cu 3 copii a dat detalii despre cum a fost ajutată de milionarul român de doar 28 de ani. Roxana, care îi creşte singură pe cei 3 copii ai săi, a primit un sejur gratis la hotelul de 4 stele din Buşteni al tânărului milionar Caius Covrig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig a primit un mesaj din partea femeii, care îi transmitea că nu a putut niciodată să îi ducă la munte pe copii, şi a reacţionat imediat. El i-a oferit rapid un sejur gratis la hotelul său din Buşteni femeii, alături de cei 3 copii ai ei.

Mama singură cu 3 copii a dat detalii despre cum a fost ajutată de milionarul român de doar 28 de ani: „Un om cu suflet mare”

După ce a stat timp de 2 nopţi la hotelul lui Caius Covrig din Buşteni, alături de copiii ei, femeia a dat detalii. Ea i-a mulţumit din suflet tânărului milionar român pentru gestul său.

Caius Covrig s-a filmat alături de Roxana şi cei 3 copii ai ei. Femeia a dat detalii despre sejurul gratuit de la munte, de care a avut parte datorită gestului lui Caius Covrig.

Dragilor, Roxana a venit împreună cu copilaşii ei la Kayus Hotel şi a petrecut un sejur de două nopţi. Roxana, cum a fost, cum te-ai simţit? Că au fost cârcotaşi, că nu o să vină şi nu ştiu ce…. Totul a fost inclus, asta e important, că mi-ai zis că ai primit şi tu mesaje”, şi-a început Caius dialogul cu Roxana, într-un clip postat pe contul său de Instagram.

Reclamă
Reclamă

Minunat. Nu am primit nicio factură, totul a fost minunat, am primit toate mesele incluse. Mulţumim pentru această surpriză. Nu ştiu ce să mai spun pentru că m-am emoţionat”, a răspuns ea.

Caius Covrig a transmis că nu se va opri aici cu sejururile gratuite. Sute de persoane au dat like postării tânărului milionar român. Printre acestea, şi cunoscutul fotbalist Constantin Budescu, care acum evoluează la Gloria Buzău.

Dacă toți ăștia cu bani ar face gesturi ca și tine ar fi mai bună lumea, România”, a comentat cineva pe pagina de Instagram a lui Caius Covrig. „Foarte frumos. Felicitări pentru minunatul gest. Ești un om cu suflet mare”, a fost un alt comentariu primit de Caius Covrig.

Reclamă

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă în SUA, dar s-a întors în România şi se concentrează acum pe afaceri

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. Fostul jucător de baschet deţine un hotel de 4 stele în Buşteni, dar construieşte, tot aici, un hotel de 5 stele. Caius Covrig mai deţine un lounge, în Braşov.

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, spunea Caius Covrig pentru AntenaSport.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:53

Decizia radicală luată de FCSB după ce AMFB a fost radiată de instanţă! Anunţul clubului patronat de Gigi Becali

10:49

„Călugării au trimis mingea în bară!” Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

10:25

Andrei Raţiu, tot mai aproape de un transfer! Echipa care „nu l-a uitat” şi insistă pentru semnătura lui

10:10

Dinamo comemorează 24 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan! Mesajul clubului din Ştefan cel Mare

10:07

„Vă mulţumim!” Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK
Citește și