Închide meniul
Foto

„Mamă, te implor! Împacă-te cu Gigi!” Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a împăcat cu Gigi Becali! Bebeto a avut un rol decisiv

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 18:34

Reclamă
„Mamă, te implor! Împacă-te cu Gigi!” Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a împăcat cu Gigi Becali! Bebeto a avut un rol decisiv

Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a împăcat cu Gigi Becali! Bebeto a avut un rol decisiv

Colaj cu Anamaria Prodan și Gigi Becali / Instagram - Hepta

Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a împăcat cu Gigi Becali! Chiar fiul impresarei, Bebeto, a avut un rol decisiv. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a dat toate cărțile pe față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a anunțat recent că s-a împăcat cu patronul de la FCSB. De asemenea, acesta i-a propus să îi fie naș la următoarea nuntă!

Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a împăcat cu Gigi Becali! Bebeto a avut un rol decisiv

Impresara a îngropat securea războiului cu Gigi Becali, care a fost cauzat de transferul lui Dennis Man la Parma. Acum, Anamaria Prodan a dezvăluit că s-a întâlnit întâmplător cu patronul, dar și ce discuții purta cu Bebeto, pe acest subiect.

„În același timp în care băiatul meu visa chestia asta că mă împac cu Gigi, părintele Teofil de pe Athos mă suna și îmi spunea ‘Nu fi căpoasă că te vei împăca cu Gigi mai repede decât de gândești. Nu mă voi împăca, nu se poate’. Dar în sufletul meu, nu sunt un om rău, nu port dușmănie.

Și chiar vorbeam cu Bebe și râdeam. Și el îmi spunea spunea ‘Mamă, te implor, împăca-te cu Gigi. Că tu n-ai treabă cu nimeni pe pământul ăsta. Tu ai fost prietenă cu Gigi și mie îmi place de Gigi Becali.

Reclamă

M-am întâlnit la un centru comercial cu Gigi Becali. Eu mă așezasem și el intrase. Eram unul lângă altul practic.

A fost ceva wow. Ce faci patroane? Exact ca pe vremuri. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cum vorbeam noi. Au fost niște glume de genul ăsta. Eu nu mă bat cu femeile. Glumele noastre. Ne-am luat în brațe. Eu mi-am cerut scuze pentru că am vorbit cum am vorbit. Într-un fel a avut dreptate.

Mi-a spus ‘Ce faci tată? Oprește nebunia asta. Nu doar că e Paștele. Ai viața ta. Ești departe de tot. Nu mai vorbi, nu mai comenta’. I-am explicat tot ce s-a întâmplat (n.r. – cu Laurențiu Reghecampf), ne-am și îmbrățișat!”, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan i-a propus lui Gigi Becali să îi fie naș

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali şi i-a propus să îi fie naş la nuntă. Anunţ bombă făcut de agentul de jucători.

Anamaria Prodan a anunţat împăcarea momentului în fotbalul românesc. Aceasta s-a împăcat cu Gigi Becali şi a mai făcut un gest surprinzător. I-a propus să îi fie naş la nunta cu Ronald Gavril.

”Da. M-am împăcat cu Gigi (n.r. – Gigi Becali). Nu pentru transferuri, nu pentru fotbal, nu pentru jucători sau pentru alte avantaje. Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple! Sunt liniștită ca nu mai există dușman în viața mea. Lui Gigi îi plac campionii și bărbații care țin la familiile lor.

Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg.sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc .
De asta este nevoie ca sufletul să fie curat și liniștit înainte de împărtășanie. Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri care nu erau ale mele. Le făceam ca să-mi salvez familia. Zilnic la împărtășanie în secundele alea de liniște simți că nu există ură dacă ești om bun.

Eu știu cine sunt, ce suflet am și îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dă să trăiesc”, a spus Anamaria Prodan la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și